Gazet van Antwerpen Stad en Rand

Aanraders op kerstavond en -dag

- TOVE

1. Iedereen beroemd

(ma-di om 19.40u op Eén) Deze week trekt het magazine naar Londen voor kerstbeeld­en en reportages met Vlamingen in Londen. De pendelquiz wordt voor de gelegenhei­d op de Eurostar van en naar Londen gespeeld.

2. Jaaroverzi­cht 2012

(di om 20.10u op Canvas) Zeven grote nieuwsverh­alen uit het afgelopen jaar worden ruimer uitgewerkt. Elk van die verhalen wordt toegelicht door een van de VRT-ankers: Jan Becaus, Wim De Vilder, Martine Tanghe, Annelies Van Herck, Goedele Wachters, Lieven Van Gils en Lieven Verstraete.

3. Tafel 13

(di om 22.30u op Canvas) Talkshow waarin Lisbeth Imbo met gasten terugblikt op 2012 en vooruitkij­kt naar 2013. In elke aflevering komt een thema aan bod: de mens, politiek, economie en het buitenland. Kok Roger Van Damme is dinsdag te gast.

4. De keuken van Sofie

(ma om 18u op vtm) Op kerstavond nodigt Sofie niet alleen haar mama en diens vriend uit, maar ook Mieke, de nicht van Sofie’s partner Wim, en diens zoon en dochter. Zij mogen hun voetjes onder de feestelijk gedekte tafel schuiven om te genieten van kalkoensoe­p en sandwiches met bereide vulling.

5. Manneke Paul

(di om 22.10u op vtm) Het wordt pas echt kerst als er een kerststal is. Paul vertelt zijn eigen versie van het kerstverha­al met de hulp van gasten van het eerste seizoen zoals Willy Sommers, Staf en Mathias Coppens, Silvy De Bie en de onvergetel­ijke Dick Presley.

 ??  ?? Jaaroverzi­cht 2012
Jaaroverzi­cht 2012
 ??  ?? Tafel 13
Tafel 13
 ??  ?? Iedereen beroemd
Iedereen beroemd
 ??  ?? De keuken van Sofie
De keuken van Sofie
 ??  ?? Manneke Paul
Manneke Paul

Newspapers in Dutch

Newspapers from Belgium