Gazet van Antwerpen Stad en Rand

Horoscoop

-

RAM 21-3 T/M 20-4 Op het werk is genoeg te beleven. Niet dat de zaken alweer aantrekken, dat gebeurt waarschijn­lijk pas half januari, maar iedereen heeft een goed humeur met het nieuwe jaar in het vooruitzic­ht.

STIER 21-4 T/M 20-5 Er gebeurt maar weinig op het werk, maar dat betekent niet dat je ongestoord kunt indommelen. Er ontstaat vandaag misschien een interessan­te kans en het zou echt zonde zijn als je die mist.

TWEELINGEN 21-5 T/M 21-6 Het is erg rustig op het werk, dus dit is een ideale kans om je bureau en je inbox eens op te ruimen, dat schept ook ruimte in je hoofd. Vrijgezel, wees niet bang, want je blijft niet lang meer alleen.

KREEFT 22-6 T/M 22-7 Het is helaas een negatieve dag voor jouw teken en dat zal niet onopgemerk­t aan je voorbijgaa­n. Je neemt risico’s, terwijl je niet goed nadenkt over de mogelijke consequent­ies.

LEEUW 23-7 T/M 23-8 Strijdlust is een van je bekendste karakterei­genschappe­n en daarom zit je nu waarschijn­lijk op hete kolen. Soms is een diplomatie­ke aanpak echt beter, zeker in deze tijd van het jaar.

MAAGD 24-8 T/M 23-9 Op de werkvloer ben jij vandaag het manusje-vanalles, want je pakt iedere klus aan en met succes! Zo attendeer je je meerderen op onverwacht­e talenten en dat kan gunstig zijn voor het nieuwe jaar.

WEEGSCHAAL 24-9 T/M 23-10 Als je een idee hebt wil je daar het liefst ook meteen mee aan de slag. Helaas hebben je collega’s nu wel andere dingen aan hun hoofd, dus bijt nog even op je tanden en wacht tot in januari.

SCHORPIOEN 24-10 T/M 22-11 Geen druk en geen deadlines. Je mag rekenen op het vertrouwen van je collega’s en dat geeft je veel meer ruimte om te doen en laten wat je zelf graag wil. Thuis moet je meningsver­schillen uitspreken.

BOOGSCHUTT­ER 23-11 T/M 21-12 Je hebt het gevoel dat je slecht begrepen wordt en dat niets gaat zoals je zelf graag wil. Een beetje geduld doet wonderen, want na de middag trek je het schip zonder moeite weer vlot.

STEENBOK 22-12 T/M 20-1 Het is geen dag voor grote prestaties of belangrijk­e initiatiev­en. Het is dus helemaal niet erg als je het tempo een beetje laat zakken, want je collega’s doen eigenlijk precies hetzelfde.

WATERMAN 21-1 T/M 19-2 De omstandigh­eden zijn gunstig vandaag en je ambities liggen binnen handbereik. Dat wil natuurlijk niet zeggen dat je niets hoeft te doen, want een flinke inspanning is nog altijd nodig.

VISSEN 20-2 T/M 20-3 Je bent niet altijd zeker van jezelf, maar vandaag krijg je toch het gevoel dat je de afgelopen weken goed werk hebt geleverd. Je goede humeur kun je gebruiken om een probleem in je familie uit de weg te ruimen.

Newspapers in Dutch

Newspapers from Belgium