Gazet van Antwerpen Stad en Rand

Meest sexy vrouw ter wereld wil “niet als trut overkomen”

- RAF LIEKENS

Mila Kunis vindt het moeilijk om de meest sexy vrouw ter wereld te zijn. De Hollywooda­ctrice kreeg die flatterend­e titel van

maar weet nog niet hoe ermee omm te gaan.

magazine,

Esquire

The Sun

Esquire

Het nieuwe liefjeefje vanvan ac-acteur Ashton Kutcherche­r heeftheeft niet meteen eenngatgat inin hethet plafond gesprongen­ngen toen

haar kroondeoon­de tot heetste mokkell van de aardkloot. In eenen inter-interview met un re-relativeer­t Mila Ku-Kunis de heisa om haar schoonheid en roem. “Ikk weet niet hoe ikk daarop moett reageren zon-der als een trut over te komen. Maar het is een eer, ik vond datt leuk.”

Kunis zegt dat het haar niets doet dat vrouwen willen zijn zoals zij en datt de helft van de mannelijke­elijke we-wereldbevo­lking metmet haar tussen de lakensns zou wil-willen duiken. En ookoktoene­rtoen er onlangs foto’s opdoken van een ongeschmin­ktehminkte Kunis die de hondnduitl­ietuitliet en er een stuk minder spectacula­ir uitzag dan op het witte doek,dedendehon­endecommen­taren daarover haar allesbehal­ve naar een koord grijpen.

“Ik weet niet wat mensen allemaal over me zeggen, het interessee­rt me geen moer. Ik zit voortduren­dv op internet, maar ik google mezelfzelf nooit en ik lees niet wat de media overo me schrijven.ven. FacebFaceb­ook en Twitter gebruik ik niet. Ik zit op een andeander sociaal netwerk,werk, Pack.Pa Het is een beter aafgescher­mde variant van Facebook. Als ik ttoch op een foto vanmvanmez­elfbots,scroll ikik erer mmeteen voorbij. IkIk wwil mezelf er niet slecslecht over voelen.”

“DDie hele buzz in de media en op interterne­t, of het nu nenegatief of posi

titief is, dat is toch niniet het echte levenven. Het zijn mensensen die niets beter te dodoen hebben.”

VVolgend jaar is de in Oekraïne ggeboren actrice te zien in de Hollywoodf­ilm

Mila: lang niet mis.

Oz: The Great and Powerful.

 ?? FOTO GVA ??
FOTO GVA

Newspapers in Dutch

Newspapers from Belgium