Gazet van Antwerpen Stad en Rand

Anastacia voor tweede keer getroffen door kanker

- SVS, JSM

“Ik kan niet geloven dat dit haar nu opnieuw overkomt”, zegt Natalia (31) over haar vriendin Anastacia (44), die een tweede maal werd getroffen door borstkanke­r. De zangeres moet haar Europese tournee annuleren.

Anastacia, bekend van wereldhits als I’m outta Love en Left outside

alone, maakte het droevige nieuws gisteren zelf bekend op haar facebookpa­gina: “Tien jaar geleden overwon ik borstkanke­r, maar jammer genoeg word ik nu opnieuw geconfront­eerd met deze vreselijke diagnose. Mijn geweldige fans keken zó uit naar mijn It’s a Man’s Word

Tour. Ik vind het jammer dat ik hen nu moet teleurstel­len, het breekt mijn hart.”

In 2011 ondernam Natalia een concertree­ks met de Amerikaans­e zangeres in het Sportpalei­s. Sindsdien zijn ze de beste maatjes. Natalia is er dan ook het hart van in. “Anastacia heeft het me vorige week al laten weten”, zegt ze, “en dat kwam aan als een schok. Ik was er écht niet goed van. Ze was de jongste tijd zo positief en helemaal klaar om aan haar album te werken. De goede vibes namen het voortouw en dan ineens gebeurt dit. Maar de ziekte werd ontdekt in een vroeg stadium. Anastacia heeft er dus alle vertrouwen in dat ze er na de operatie voorgoed van verlost is. Wij houden in ieder geval contact, ik wil er zíjn voor haar. Samen met haar familie en vrienden trek ik haar erdoor.”

 ?? FOTO BERT HULSELMANS ?? Natalia en Anastacia op het podium.
FOTO BERT HULSELMANS Natalia en Anastacia op het podium.

Newspapers in Dutch

Newspapers from Belgium