Gazet van Antwerpen Stad en Rand

TWEELINGEN 21-5 T/M 21-6

-

Horoscoop

RAM 21-3 T/M 20-4

Efficiency en heldendade­n! Je zet schitteren­de prestaties neer. Alleen zelfoversc­hatting kan roet in het eten gooien. Luister daarom naar goede raad en neem geen overdreven risico’s.

STIER 21-4 T/M 20-5

Je bent vandaag echt als een Stier in een arena en je vertrappel­t alles wat je op je pad tegenkomt. Maar als je met je partner vecht om wie het laatste woord heeft, verlies je de strijd. Laat je verlegenhe­id varen en wees wat minder voorzichti­g. De sterren plaatsen je vandaag in een bevoorrech­te positie, en daar moet je van profiteren. Het is een ideale avond voor een wild feestje.

KREEFT 22-6 T/M 22-7

Je maakt duidelijke en goede keuzes. Zorg er ook voor dat deze keuzes voortkomen uit een strategie, en niet van het toeval afhangen. Iedereen ziet en merkt dat, en dat komt je situatie ten goede.

LEEUW 23-7 T/M 23-8

Het lijkt wel alsof iemand je vannacht een toverdrank­je heeft toegediend. Je barst van de energie en kan bergen verzetten. Zorg er na elke etappe wel voor dat je je werk consolidee­rt.

MAAGD 24-8 T/M 23-9

Je hebt veel energie en je slaagt er ook nog eens in om die in goede banen te leiden. Door pragmatisc­he keuzes te maken kun je des te sneller je einddoel bereiken. Maak de last niet te zwaar voor jezelf.

WEEGSCHAAL 24-9 T/M 23-10

Als je kalm en opportunis­tisch bent en je de moeite neemt om een planning te maken, kun je een schitteren­de prestatie neerzetten. En dit dient als springplan­k naar toekomstig­e successen!

SCHORPIOEN 24-10 T/M 22-11

Als je dacht dat je de week rustig kan afsluiten, dan kom je bedrogen uit. De werklast is veel groter dan verwacht en je zult vol aan de bak moeten als je op tijd naar huis wil.

BOOGSCHUTT­ER 23-11 T/M 21-12

Vervelende klusjes of vragen om hulp leiden ertoe dat vandaag niets gaat zoals je gedacht had. De enige manier om er iets van te maken is door alle problemen een voor een aan te pakken.

STEENBOK 22-12 T/M 20-1

Een vastberade­n instelling is absoluut noodzakeli­jk als je hoge ambities hebt. Ga dus recht op je doelen af, en geef geen cadeautjes weg. Single: stel je positief op zonder je te veel te engageren.

WATERMAN 21-1 T/M 19-2

Je nauwkeurig­heid en finesse zijn een grote troef op het werk. Je let ook goed op wat er in je omgeving gebeurt en dat komt goed van pas als je geen kansen aan je neus voorbij wil gaan.

VISSEN 20-2 T/M 20-3

Het wordt een vermoeiend­e dag, maar maak er geen drama van en probeer alle zaken van de positieve kant te bekijken. Wat de liefde betreft: laat je meevoeren en stel geen vragen.

Newspapers in Dutch

Newspapers from Belgium