Gazet van Antwerpen Stad en Rand

“Nummer één van een belangrijk tweeluik”

- WVE FKO WP

Sint-Job speelt zondag de eerste wedstrijd van een belangrijk tweeluik. Indien de club die partijen wint, kan het de volgende weken een zorgeloos seizoen volmaken.

“Dat klopt als een bus en daar zijn we ons allemaal goed van bewust”, zegt Kris Schietteca­t. “Een zege morgen kan de wolken boven ons doen opklaren. De inzet is er al een heel seizoen, daar is niets op aan te merken.

Maar die inzet rendeerde niet meer niet zoals we verhoopten. Daardoor is puntenwins­t eigenlijk meer en meer noodzakeli­jk geworden. Daar moeten we dus voor gaan.

Een bijkomende reden dat ik gevlast ben op winst, is het feit dat bij detegensta­nderMoreno­Muyshondt speelt, mijn vroegere kompaan bij onder andere Merksem. Hij is ook een vriend. Ik gun hem met Rochus alle punten van de wereld, maar niet tegen ons. Ik ben ervan overtuigd dat hij dezelfde mening is toegedaan.

Ik zal mijn maats dus zoveel mogelijk oppeppen om zeker nu de drie punten in eigen huis te houden.”

VC HERENTALS - ANTONIA ZONDAG 15.00U

Toon Rogé. Bogaerts is geschorst (1/1).Jaspers heeft werkverpli­chtingen.Decuypere is volledig uitgeziekt. Verbist revalideer­t van een knieoperat­ie.

Corluy,Decuypere,De Pooter,De Ridder,De Wachter,Huygen,Kempenaers,Laenen,Nuyts,Snelders, VanAchtere­n,Van Looveren,VanWuytswi­nkel, Verstrepen en twee nog aan te duiden spelers.

KAART - ZWARTE LEEUW ZONDAG 15.00U

Paul Gorremans. Buiten MichaelVan Hooydonck tekent iedereen present.

Van Mirlo,Van Gastel,Van Cant,Mucher,Schots, Parmentier,Van Hooydonck J,Van Hooydonck B,De Langhe,Ferlin,Heylen,Aslan,Gijs,Geybels,Vermeulen.

 ??  ??

Newspapers in Dutch

Newspapers from Belgium