Gazet van Antwerpen Stad en Rand

Gaeten Lambreghts: “We voelen ons thuis in ons sas”

- KUGU

Lyra maakte woensdagav­ond in zijn thuismatch tegen Sint-Lenaarts komaf met een reek van vier opeenvolge­nde nederlagen. Na afloop was iedereen in Lier hoogst tevreden met de drie punten.

Matchwinna­ar werd Gaetan Lambreghts, die zich sinds zijn komst in februari als een ware aanwinst manifestee­rde. “Ja, ik heb me snel geïntegree­rd”, bevestigt de aanvaller. “Ik ben hier schitteren­d opgevangen bij Lyra en voel me goed in deze groep. Het is plezierig op training en we pakken regelmatig onze punten. Iedereen is vrij tevreden en dan is dit Lyra een schitteren­de club om te vertoeven.”

Woensdag tankte Lyra vertrouwen voor zijn thuismatch van morgen tegen het hoog aangeschre­ven Hasselt. “Tja, ik hoor dat ze tot de beste ploegen van de reeks behoren, maar ze pakken gewoon te weinig punten. We zijn er zelf indeheenro­ndeookgaan­winnen.Hetfeitdat­weopnieuw voor eigen volk spelen, sterkt ons dat we opnieuw een goed resultaat kunnen neerzetten. We hopen aan het einde van het seizoen de kaap van de veertig punten te bereiken.”

SCHEIDSREC­HTER: Jens Demanet. LYRA: BartThys keert terug uit schorsing,maar nu zit Glenn Janssens op de strafbank.Sam Wouters (verrekking) blijft twijfelach­tig.ChristianV­an Hoeylandt geraakt wellicht opnieuw speelklaar en ook JeroenVerb­ruggen is er na ziekte opnieuw bij.

KERN: Tanghe,Van Hove,Van den Brande,Ory,Balbi,Driesen,Thys,Blommaerts,jacobs, Trouillard,Lambreghts,Verbruggen,Wouters(?),Van Hoeylandt,Vos.

Newspapers in Dutch

Newspapers from Belgium