Gazet van Antwerpen Stad en Rand

Seifferman­n wil zekerheid over eindronde

-

Nog twee wedstrijde­n heeft City Pirates om een punt te sprokkelen dat zekerheid op een plek in de eindronde geeft. Het liefst van al zouden de Merksemnar­en gewoon winnen op het veld van Zwarte Leeuw.

“Niet verliezen is alleszins de boodschap, want iedereen ligt enorm gebrand op deelname aan de eindronde”, aldus Mike Seifferman­n. “De eindronde zou de kers op de taart zijn, want we hebben een zeer goed seizoen achter de rug. Maar we moeten wel gefocust blijven, de verplaatsi­ng naar Zwarte Leeuw is altijd lastig. We zullen de kansen die we krijgen beter moeten afwerken. Als iedereen nog eens geconcentr­eerd blijft en zijn job doet, zie ik het niet misgaan. We willen de klus zo snel mogelijk klaren. Liefst zelfs de drie punten, op ver- plaatsing of niet.” Ook City Piratescoa­ch Tom Schipper staat voor de momenten van de waarheid. “Als we een punt pakken, is het gebeurd, want ik zie Beerschot-Wilrijk geen nul op zes pakken. Maar het wordt sowieso een lastige verplaatsi­ng. We zijn slimmer geworden en kunnen de deur op slot doen. Achter de schermen zijn we zeker met de eindronde bezig, maar ik ga niet vooruitlop­en op de feiten. Ik wil het nu afmaken, zodat ik volgend weekend thuis enkele jongens kan bedanken voor bewezen diensten.”

PLoegnieuw­s: Bossier komt in de plaats van El Jattari, die geschorst is. Borges (enkel) is out voor de rest van het seizoen. Sababti (verrekking) is twijfelach­tig, zodat mogelijk Flebus bij de kern komt.

Kern: Ledent, Seifferman­n, Verbiest, Vandooren, Van Hove, Delalieux, Van den Bogerd, Sababti (?), Nesen, Van Zantvoort, Vissers, Schairlaec­ken, Bossier, Budts, Flebus (?), X..

Newspapers in Dutch

Newspapers from Belgium