Gazet van Antwerpen Stad en Rand

Horoscoop

-

RAM 213 T/M 204

De vollemaan maakt je strijdlust wakker. Dat kan heel positief zijn, maar alleen als je die energie niet laat omslaan in agressie. Dat zal niet worden begrepen en je bereikt er je doel niet mee.

STIER 214 T/M 205

Zelfs wanneer je je gedraagt als een olifant in de porseleink­ast, zal er niets breken. De sterren lijken je vandaag maximale beschermin­g te bieden, dus je kunt je bijna alles permittere­n.

TWEELINGEN 215 T/M 216

De goede sfeer op het werk is een geweldige stimulans en geeft je energie. Ben je op zoek naar een baan, dan is dit een goed moment om weer contact op te nemen met mensen die je in 2016 leerde kennen.

KREEFT 226 T/M 227

Als de voortekene­n niet bedriegen ontstaat er een mooie kans —of heb je een geweldig idee. Probeer in elk geval je autonomie te bewaren. Liefde: Ben niet te snel tevreden met jezelf en blijf oprecht.

LEEUW 237 T/M 238

Je bent strijdlust­ig en zet meteen de turbo aan. Je houdt je impulsen in toom, en je hersenen draaien op volle toeren. Perfect, de (financiële) resultaten zullen niet lang op zich laten wachten.

MAAGD 248 T/M 239

Bepaalde collega’s lijken je in de steek te laten, waardoor bepaalde plannen in gevaar kunnen komen. Je zult dan lef moeten tonen en zelf de touwtjes in handen moeten nemen.

WEEGSCHAAL 249 T/M 2310

Als je blijft wachten tot het moment dat iemand je komt vragen, gebeurt er heel zeker niets. Als je iets wilt bereiken, zul je zelf actief moeten zijn, en erop uit moeten trekken. Liefde: een relaxt avondje.

SCHORPIOEN 2410 T/M 2211

Je hebt misschien het gevoel dat je creativite­it wordt beknot door allerlei regeltjes. De gewenste vrijheid krijg je niet zomaar, je zult er (op een diplomatie­ke manier) voor moeten vechten.

BOOGSCHUTT­ER 2311 T/M 2112

Houd je hoofd erbij, want je boekt misschien onverwacht­e vooruitgan­g in een moeilijke kwestie. Besef wel dat de strijd daarmee niet gelopen is. Liefde: handel uit overtuigin­g, niet omdat je denkt dat het moet.

STEENBOK 2212 T/M 201

Het is een dag met veel stress, want je moet overal brandjes blussen. Tijd om na te denken krijg je niet en je moet halsoverko­p knopen doorhakken. Neem vanavond de tijd om stoom af te blazen.

WATERMAN 211 T/M 192

Als je in direct contact staat met het publiek of met klanten, dan lijkt dit een fijne dag te worden. De soms overdadige feesten zijn achter de rug, en nu ga je weer aan de lijn werken.

VISSEN 202 T/M 203

Begin de dag met het maken van een goede planning en het stellen van prioriteit­en. Dat komt ook je efficiency ten goede. Single, volgens Venus bezwijk je vandaag voor de charmes van iemand.

Newspapers in Dutch

Newspapers from Belgium