Gazet van Antwerpen Stad en Rand

Dit zijn de vier koppels van ‘Temptation Island’

-

Daar is Temptation Island weer. Na zeven jaar afwezighei­d bleek de reanimatie van ‘de ultieme relatietes­t’ vorig jaar zo’n succes dat een vervolg kon niet uitblijven. Dit zijn de opvolgers van Marvin en co.

Aan het recept werd niet gesleuteld: Annelien Coorevits neemt twee Vlaamse en twee Nederlands­e koppels mee naar een exotisch eiland – deze keer in Thailand – waar ze elf dagen aan de verleiding van acht vrijgezell­en moeten weerstaan.

Lize (23, stewardess) en Jefferson (21, student) zijn het jongste stel aan Vlaamse zijde. Ze zijn nog maar acht maanden samen, en toch heeft Jefferson haar al bedrogen. Voor haar neus zelfs. Lize schat de kans groot dat het weer zal gebeuren, maar Jefferson wil zijn trouw bewijzen tijdens Temptation Island.

De andere Vlaamse kandidaten zijn Jolien (23, medisch secretares­se) en Herbert (22, ploegchef). Ze zijn al zes jaar samen, en daarmee het oudste koppel op het eiland. Maar ook Herbert ging al vreemd. Die misstap leverde hem vier jaar geleden een uitgaansve­rbod op, waar pas op het eiland een eind aan komt. Als Herbert deze keer wel trouw kan blijven, wil Jolien aan kinderen beginnen.

De Nederlands­e koppels zijn Merijn (24) en Lisa (21) en Niels (26) en Rosanne (24). Die laatsten zijn al 2,5 jaar trouw aan elkaar en wonen sinds kort samen, maar vrezen dat alcohol roet in het eten kan gooien. Merijn en Lisa hebben al meer watertjes doorzwomme­n: Lisa ontdekte een half jaar geleden dat Merijn haar met meerdere vrouwen bedroog. (dvg)

Temptation Island, vanaf woensdag

1 februari op Vijf

 ??  ?? Merijn en Lisa.
Merijn en Lisa.
 ??  ?? Rosanne en Niels.
Rosanne en Niels.
 ?? FOTO'S SBS ?? Jolien en Herbert.
FOTO'S SBS Jolien en Herbert.
 ??  ?? Jefferson en Lize.
Jefferson en Lize.

Newspapers in Dutch

Newspapers from Belgium