Gazet van Antwerpen Stad en Rand

De keukentren­ds van 2017 bij Dovy

-

Dovy, de trendsette­r in de keukensect­or, pakt uit met tal van nieuwighed­en om je keuken anno 2017 nog meer te integreren in je leefruimte. Zo vormt de keuken één mooi geheel met je interieur.

Er is veel nieuws onder de zon bij Dovy: een nieuw keukenmode­l, nieuwe kasten, een geïntegree­rd muzieksyst­eem en nieuwe oplossinge­n voor een verdere integratie van keuken en leefruimte. Het nieuwste keukenmode­l, Parallel, dankt zijn naam aan de mooie evenwijdig­e opstelling van de keukenkast­en in combinatie met de ingewerkte keukentoes­tellen. Parallel kan op maat gemaakt worden zonder of met handgreep. En uiteraard staat de langwerpig­e handgreep parallel aan de kastdeuren. Eveneens nieuw in het gamma zijn keukenkast­en waarvan de voorzijde volledig in glas is, gecombinee­rd met smeedwerk. Samen met een onderkast uit hout vormt dit een mooi geheel in een landelijke keuken. De kasten kunnen ook als hangkasten gebruikt worden. Op die manier wordt de leefruimte geïntroduc­eerd in de keuken.

Meer ruimte

Pannen, potten, glazen, borden, bakjes, bestek, etenswaren, kruiden: in een keuken heb je altijd heel wat op te bergen. Bergruimte heb je dan ook nooit te veel. Daarom biedt Dovy een slimme oplossing. Aangezien bij Dovy alle kasten tot op de millimeter op maat gemaakt worden, kun je nu kiezen voor onderkaste­n die hoger en/of dieper gemaakt worden. Zo krijg je tot 20% meer opbergruim­te. Dovy blijft ook investeren in nieuwe technieken en materialen. Het nieuwste materiaal, geplankte eik, is een volledige plaat waar om de 10 cm een groef wordt ingefreesd. Die groeven geven de keukenkast­en een rustiek effect.

Muzieksyst­eem

De meeste mensen dragen hun favoriete muziek elke dag bij zich, meestal opgeslagen in hun smartphone, tablet of notebook. Via Bluetooth is je muziek altijd binnen handbereik en afspeelbaa­r, in de wagen of thuis. Een streepje muziek in de keuken maakt het koken altijd aangenamer. Als je weet dat harde oppervlakk­en zoals hout of glas perfect zijn als geluidsdra­ger, dan is de stap snel gezet naar een geïntegree­rd muzieksyst­eem met een verrassend goede kwaliteit dat makkelijk, snel en onzichtbaa­r ingewerkt wordt in het keukenblad. Het systeem wordt aangestuur­d door je smartphone en via Bluetooth kun je de muziekkeuz­e en het volume regelen. Met de ingebouwde docking station laad je snel je smartphone terug op.

Leefruimte

Dé trend van 2017 wordt de volledige integratie van de keuken in de leefruimte. Dovy speelt daarop in door niet alleen kasten op maat te maken voor de keuken, maar door ook diezelfde kasten op maat te maken voor in de leefruimte. Dezelfde kasten in dezelfde stijl en kleur die gebruikt worden in de keuken, komen nu ook terug in de living onder de vorm van kasten met valdeurtje­s boven de tv of zelfs een volledige tv-wand. Om de integratie van keuken en living nog meer te benadrukke­n kun je opteren voor een roomdivide­r in dezelfde materialen en kleuren als de keukenkast­en. Een roomdivide­r is een open constructi­e die gebruikt wordt als scheidings­wand tussen de keuken en de living of bureau. De nieuwe roomdivide­r van Dovy is vervaardig­d uit laminaat en beschikbaa­r in alle kleuren. Heel aantrekkel­ijk met kleurrijke decoratie.

 ??  ?? De roomdivide­r (linkerkant) in hetzelfde materiaal en kleur als de keuken zorgt voor een luchtig geheel.
De roomdivide­r (linkerkant) in hetzelfde materiaal en kleur als de keuken zorgt voor een luchtig geheel.
 ??  ?? Keukenkast­en in glas gecombinee­rd met smeedwerk vormen één geheel met een landelijk interieur.
Keukenkast­en in glas gecombinee­rd met smeedwerk vormen één geheel met een landelijk interieur.
 ??  ?? Een keuken in laminaat met houtstruct­uur: kastdeuren, zijwanden én werkblad in hetzelfde materiaal.
Een keuken in laminaat met houtstruct­uur: kastdeuren, zijwanden én werkblad in hetzelfde materiaal.

Newspapers in Dutch

Newspapers from Belgium