Gazet van Antwerpen Stad en Rand

“Ik wil speelminut­en sprokkelen”

-

Antonia kwam op Rapid Leest niet verder dan een 11 gelijkspel. De ingevallen Tom Hanssens baalde. “In de slotfase werd een doelpunt van ons onterecht afgekeurd. Die foute beslissing maakt een hemelsbree­d verschil”, vindt de middenveld­er.

Hanssens verdween bij Antonia lange tijd uit beeld.

“Ik had een jaar niet gevoetbald en wist dus dat ik veel te bewijzen had”, aldus Hanssens. “Tijdens de voorbereid­ing liep het goed en toen de competitie begon, zat ik bij de vijftien. Ik mocht enkele keren invallen, maar botste dan een beetje met de vorige trainer. Het liep minder en ik kende ook veel pech. Ik was eerst een tijd out met een verrekking in de bil en na die blessure werd ik geveld door ziek- te.”

“Ik ben nu drie weken terug voluit aan het trainen. Het is mijn doel om steeds een selectie af te dwingen en nog veel speelminut­en te sprokkelen.”

Hanssens vindt dat Antonia op Rapid Leest de overwinnin­g verdiende.

“In de eerste helft kwamen we goed weg en hield onze doelman Van Nooten ons recht, maar na de rust waren we volledig baas. Jammer genoeg misten we enkele mooie kansen. In de slotfase grepen we door een fout van de arbitrage naast de verdiende zege. Ik stond dicht bij die fase en ons doelpunt werd onterecht afgekeurd voor buitenspel. Die verkeerde beslissing maakt een hemelsbree­d verschil, want anders waten we tot op twee punten van Rapid Leest genaderd”, besluit Hanssens.

Newspapers in Dutch

Newspapers from Belgium