Gazet van Antwerpen Stad en Rand

“Nielse zal kampioen worden”

Stanley Etuwé scoort zijn eerste hattrick van het seizoen

-

Nadat het in de eerste wedstrijd na de winterstop in de topper tegen Oxford Hemiksem op een gelijkspel was blijven steken, knoopte Nielse SV zondag opnieuw aan met een zege. En wat voor één? RB Elzestraat werd met zware 80 cijfers ingeblikt. Aanvaller Stanley Etuwé was met een hattrick erg trefzeker.

Door de eigen overwinnin­g en de nederlaag van Sint-Amands staat Nielse SV opnieuw aan de leiding.

“Het was een goed weekend voor ons, maar het ging niet zo gemakkelij­k als de uitslag doet vermoeden. We waren de betere ploeg, maar bij 0-0 kreeg RB Elzestraat een goede kans. Als die bal binnen was gegaan, werd het wellicht een heel ander verhaal”, aldus Etuwé, die elk seizoen goed is voor enkele hattricks, maar dit seizoen moest wachten tot afgelopen weekend om zijn eerste te scoren.

“Het heeft even geduurd, maar ik heb ook niet alle wedstrijde­n gespeeld. In het begin van het seizoen was ik er zes weken niet bij en dan ben ik ook nog geschorst geweest. Vorige week in de topper tegen Oxford Hemiksem kende ik een mindere dag. Het lukte toen echt niet en ik miste enkele wenkende kansen. Ik ben dan ook heel blij dat ik zondag belangrijk kon zijn met die drie doelpunten. Dit was een hattrick voor de trainer en mijn ploegmakke­rs omdat ze mij zijn blijven steunen.”

“We staan nu aan de leiding en dat willen we zo houden. Ik zie enkel Oxford Hemiksem als concurrent. Tegen hen haalden we vier op zes, noteer dus maar dat Nielse kampioen zal worden”, besluit een zelfzekere Etuwé.

Newspapers in Dutch

Newspapers from Belgium