Gazet van Antwerpen Stad en Rand

“Winst is zeker niet alleen mijn v erdienste”

Doelman Murat Selim heeft me enkele knappe reddingen aandeel in winst tegen leider

-

Hoewel Turk Sport al vrij snel tot tien werd herleid, boekte het toch een knappe zege tegen leider FC Ekeren. Doelman Murat Selim was met enkele geslaagde reddingen een van de uitblinker­s. Door de overwinnin­g vindt Turk Sport aansluitin­g met de middenmoot.

“Het werd een leuke namiddag voor ons, maar de wedstrijd begon wel in mineur door de uitsluitin­g van Shabani”, zegt Murat Selim. “Ik dacht aanvankeli­jk dat de wedstrijd dan al gespeeld was en dat we op een nederlaag zouden afstevenen. Maar we hielden voor de rust stand en tijdens de pauze voerde onze trainer een geslaagde tactische ingreep door. Met El Merboh in de ploeg konden we in de tweede helft meer balbezit houden en slaagden we er uiteindeli­jk nog in zelf een doelpunt te scoren. Dat was onverhoopt maar het leverde ons wel drie belangrijk­e punten op”, aldus Selim, die ook zijn duit in het zakje deed.

“Ik kon enkele moeilijke ballen pakken en ik kreeg wat hulp van het doelhout, maar we hebben met heel de ploeg hard geknokt voor deze overwinnin­g. Dit is niet alleen mijn verdienste. Ik betrek ook graag onze trainersst­af in de hulde. Zowel mijn keeperstra­iner als trainer Gauwloos zijn top. Het is een zegen voor onze ploeg dat we met hen mogen werken”, vertelt Selim, die ook in de heenwedstr­ijd tegen FC Ekeren de nul hield.

“Ook toen speelde ik een heel goede partij. Van mij mogen we elke week tegen FC Ekeren spelen”, knipoogt de doelman van Turk Sport, die de komende weken samen met zijn ploegmakke­rs werk wil maken van de redding.

“Ik heb er alle vertrouwen in dat we nog enkele plaatsen zullen stijgen. We hebben voldoende kwaliteite­n in de groep om daarin te slagen.”

Newspapers in Dutch

Newspapers from Belgium