Gazet van Antwerpen Stad en Rand

Horoscoop

-

RAM 213 T/M 204

Je bent energiek en staat open voor invloeden en meningen. Al met al leidt dat tot een vruchtbare dag, die rijk is aan kansen. Liefde: De avond is minder, je partner is niet helemaal zichzelf.

STIER 214 T/M 205

In je omgeving weten ze wel hoe je in elkaar steekt, en die koppigheid kunnen ze soms wel waarderen. Je lijkt te worden vrijgestel­d van vervelende klusjes. Liefde: mooie momenten.

TWEELINGEN 215 T/M 216

Een nieuwe en gunstige fase lijkt aan te breken, en misschien krijg je daar vandaag al de eerste signalen van. Je bent echter niet bij machte de zaken te versnellen. Heb nog even geduld!

KREEFT 226 T/M 227

Een moeilijke dag voor de Kreeft. Tenzij het per se moet, kun je beter niets nieuws aanpakken en je beperken tot de ‘gewone’ klussen. Liefde: spanningen! Je zult heel goed moeten communicer­en.

LEEUW 237 T/M 238

Alles wijst erop dat je vandaag flink moet aanpakken, maar dat je ervaring en anticipati­evermogen je er wel doorheen slepen. Single, je bent op dit moment erg populair en dat streelt je ego.

MAAGD 248 T/M 239

Alsof je in een achtbaan zit! Invloeden van de planeten en de maan slingeren je heen en weer en stellen je zenuwen zwaar op de proef. Blijf kalm en zet moeilijke projecten even in de pauzestand.

WEEGSCHAAL 249 T/M 2310

Ondanks je energie raadt je horoscoop aan om de leiding nog even aan anderen over te laten. Je loopt het risico tegen bepaalde gevoelighe­den aan te lopen, dus probeer je ideeën diplomatie­k te verpakken.

SCHORPIOEN 2410 T/M 2211

De stand van Saturnus is ongunstig als je op de solotoer zou willen gaan. Bespreek je ideeën met mensen waar je op kan rekenen, en werk zoveel mogelijk voor de gemeenscha­ppelijke zaak.

BOOGSCHUTT­ER 2311 T/M 2112

De hemelse steun die je krijgt, vertaalt zich in allerlei kansen. Het is nu zaak om er daar een uit te kiezen die jouw belangen het beste dient, en dat is moeilijker dan je denkt. Liefde: spanningen nemen af.

STEENBOK 2212 T/M 201

De maan kan voor veel onrust en onduidelij­kheid zorgen, stel daar je efficiency tegenover. Wie weet krijg je ook nog onverwacht­e hulp van buitenaf. Liefde: je krijgt de uitleg waarop je hoopte.

WATERMAN 211 T/M 192

Je grootste kracht schuilt in je onverbidde­lijke logica, goede organisati­e en doorzettin­gsvermogen. Met het oog op wat er allemaal gebeurt, heb je die eigenschap­pen nu hard nodig.

VISSEN 202 T/M 203

Je hebt goede kaarten, die je op het juiste moment moet zien uit te spelen. Ga daarbij weloverwog­en te werk en reken niet op je intuïtie. Liefde: Maak vrienden duidelijk dat je ook een privéleven hebt.

Newspapers in Dutch

Newspapers from Belgium