Gazet van Antwerpen Stad en Rand

“Dit heb ik niet verdiend”

- JAN RUYSBERGH

Mijn ex was ook gene knappe.” Tine uit Blind

Getrouwd heeft er allang spijt van dat ze in de aflevering van afgelopen maandag zo eerlijk was tegen haar ‘opgedronge­n’ echtgenoot Ben. Op de sociale media krijgt ze emmers bagger over zich heen. “Dit is ontzettend zwaar.”

“Kreng”, “trut”, “bitch”, “die gaat nooit meer een man vinden”... Tine uit het veelbekeke­n VTM-programma Blind Getrouwd wordt op sociale media uitgemaakt voor alles wat lelijk is. “Ik ben ervan aangedaan dat ik zo op die uitspraak word afgerekend”, reageert de 29-jarige laborante uit Rijkevorse­l emotioneel. “Dit is ontzettend zwaar voor me. Mensen zijn snoeihard online, terwijl die mensen me helemaal niet kennen.”

“Ik trek me op aan mijn omgeving en probeer mijn hoofd recht te houden. Ik weet dat ik mijn woorden beter had moeten kiezen, dat besefte ik ook meteen. Maar ik ben zodanig open en eerlijk, dat er soms iets verkeerds uit m’n mond komt.”

“Ik besef dat ik Ben daarmee heb gekwetst. Dat hebben we ondertusse­n allang uitgepraat. Ik hoop dat de commotie snel gaat liggen. Ik kan nog niet veel verklappen over de komende aflevering­en, maar de mensen zullen me snel op een andere manier leren kennen. Hopelijk geven de kijkers me die kans.”

Schuldgevo­el

Ook bij VTM laten ze doorscheme­ren dat de critici Tine te snel veroordele­n. In de aflevering van aanstaande maandag zou al een heel ander beeld ontstaan, als blijkt dat Tine zich ontzettend schuldig voelt dat ze Ben gekwetst heeft. In de vorige uitzending was het koppel nog maar aan dag drie toe, terwijl ze nog vijf weken te gaan hebben. Met andere woorden: het kan nog alle kanten uit.

Ook Nuria uit het eerste seizoen van Blind Getrouwd vond haar Stijn op het eerste gezicht niet bepaald een knapperd, maar intussen zijn de twee wel nog altijd gelukkig getrouwd.

TINE

Deelneemst­er ‘Blind Getrouwd’ ‘‘Ik besef dat ik Ben heb gekwetst. Dat hebben we ondertusse­n allang uitgepraat. Ik hoop dat de commotie snel gaat liggen.’’

 ?? FOTO VTM ?? Tine en Ben: in de vorige uitzending nog maar aan dag drie toe, terwijl ze nog vijf weken te gaan hebben.
FOTO VTM Tine en Ben: in de vorige uitzending nog maar aan dag drie toe, terwijl ze nog vijf weken te gaan hebben.

Newspapers in Dutch

Newspapers from Belgium