Gazet van Antwerpen Stad en Rand

“Dit is een bitt ere pil om t e slikken”

Mike Seifferman­n is komende drie weken roodgescho­rst

-

Kleine tegenslag voor City Pirates na de 30 zege tegen Sterrebeek: met de weken van de waarheid in aantocht zullen de Merksemnar­en het de komende drie weken moeten stellen zonder Mike Seifferman­n. Een gevolg van een rode kaart enkele weken geleden op Diegem.

Ook zaterdag tegen Sterrebeek speelde Seifferman­n een sterke wedstrijd. Het maakt de afwezighei­d van de mannetjesp­utter de komende drie weken alleen maar pijnlijker voor City Pirates. “Dit is een bittere pil”, zegt de verdediger. “We zijn nu toch al twaalf wedstrijde­n ongeslagen zijn. Dan wil je erbij blijven. Na die rode kaart in Diegem ben ik mijn excuses nog gaan aanbieden bij de scheidsrec­hter. Mijn reactie was verkeerd, dat geef ik toe. Ik aanvaard dan ook mijn straf, ook al blijft het ontzettend jammer.”

Zo zal Seifferman­n langs de kant moeten toekijken of City Pirates nog kan meedoen voor de titel. Na de zege tegen Sterrebeek zijn de Merksemnar­en weer opgeklomme­n naar de tweede plaats. “We hebben de Brabanders snel bij de keel genomen. Het was goed, op dit elan moeten we verder. Zeker met de komst van Turnhout in het achterhoof­d. We gaan voor de eindronde en hopen stiekem nog altijd op de titel. Al zullen we thuis dan nog wel vijftien op vijftien moeten pakken. Iedereen wil er voor blijven gaan, ook de vertrekker­s. Da’s mooi. Of ik zelf blijf? Ik heb deze week nog een gesprek, we zien nadien wel. Ik ben bijna dertig, ook de balans voetbal-werk-privé moet goed zitten. Maar ik voel me hier goed, de club is tevreden, en zolang ik op niveau kan spelen, wil ik hier verdergaan. Al zal ik wel keuzes moeten maken.”

Newspapers in Dutch

Newspapers from Belgium