Gazet van Antwerpen Stad en Rand

Horoscoop

-

RAM 213 T/M 204

Je hebt te maken met een ambitieuze, agressieve omgeving. Om het spoor niet bijster te raken, zul je bij de les moeten blijven. Doe de dingen niet half en laat zien van welk hout je gesneden bent.

STIER 214 T/M 205

Als je iets wilt bereiken, zul je je twijfels overboord moeten zetten. Stel je vastberade­n op, dan kan je profiteren van de kansen die er zijn. Liefde: Iemand die je na staat heeft je steun nodig.

TWEELINGEN 215 T/M 216

Door de dalende maan beland je misschien in een dipje. Kijk naar boven en probeer daar snel uit te klimmen. “We moeten het er maar mee doen” is niet de juiste houding, want daarmee verander je niets.

KREEFT 226 T/M 227

De maan komt door jouw teken en strooit met gunsten. Je strijdlust is zo groot dat je tegenstand­ers zullen zich héél goed moeten organisere­n als ze willen verhindere­n dat jij je ideeën verwerkeli­jkt.

LEEUW 237 T/M 238

Een negatieve dag, terwijl de maan daalt: dat is een dubbele rem op jouw activiteit. Wees dus extreem voorzichti­g, doe geen twee dingen tegelijk en stel belangrijk­e beslissing­en 24 uur uit.

MAAGD 248 T/M 239

Hoe het ook swingt of rockt, jij past je aan elk tempo aan. Je bent zelfs zo flexibel dat je misschien zelf de teugels in de hand kan nemen. Liefde: pas op! Door intense emoties is de rede soms ver te zoeken.

WEEGSCHAAL 249 T/M 2310

Met de dalende maan op de achtergron­d hoef je niet te rekenen op toevalstre­ffers en ook niet op een fenomenale intuïtie. Elke beslissing moet weloverwog­en zijn, en het is verstandig om hier en daar om advies te vragen.

SCHORPIOEN 2410 T/M 2211

Je hoeft je niet te schamen voor je ideeën en de kans om je doel te bereiken wordt groter als je erover praat. Doe dat dus! Single, je lijkt dringend te moeten snoeien in je entourage.

BOOGSCHUTT­ER 2311 T/M 2112

De sfeer in je team is uitstekend en de contacten met collega’s leveren telkens nieuwe ideeën op. Richt je blik op de toekomst, want de acties van vandaag zullen de komende weken vorm geven.

STEENBOK 2212 T/M 201

Door je vooruitzie­nde blik zou dit een spannende dag kunnen worden. Het lijkt erop dat de maatregele­n die je onlangs hebt getroffen nu al resultaten opleveren en je situatie verbeteren!

WATERMAN 211 T/M 192

Mercurius lijkt je enthousias­me af te remmen, zodat je alleen aandacht hebt voor zaken die niet goed gaan. Laat je daarin niet meeslepen, en probeer deze frustratie­s tot een minimum te beperken.

VISSEN 202 T/M 203

Door je op de achtergron­d te houden, voorkom je dat anderen met je ideeën aan de haal gaan. Daarnaast houd je zo enige speelruimt­e, in geval van onverwacht­e situaties. Liefde: iemand of iets zit je dwars.

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Dutch

Newspapers from Belgium