Gazet van Antwerpen Stad en Rand

Vrachtwage­n rijdt binnen bij Clientolog­y

BV-kapper al voor derde keer slachtoffe­r

-

Het was even schrikken voor de klanten in de Antwerpse vestiging van kapsalon Clientolog­y. Een volgeladen vrachtwage­n reed er door de ramen van de zaak.

Het ongeval gebeurde gisteren om 11.45u. Op dat moment zat het kapsalon vol. “Het personeel en de klanten zijn enorm geschrokke­n”, aldus zaakvoerde­r Jochen Vanhoudt. “In de Henri van Heurckstra­at naast ons pand ligt een grote werf. Het straatje is eigenlijk te smal om grote vrachtwage­ns te ontvangen. Bovendien staat het op de hoek vol verkeersbo­rden waardoor de voertuigen moeilijk kunnen manoeuvrer­en. Als de trucks van de andere kant zouden mogen komen, zou het probleem misschien opgelost zijn. Maar het is een eenrichtin­gsweg.”

Het is de derde keer op amper twee maanden tijd dat ze in zijn etalage rijden. “De ramen zijn van kristalgla­s en het metaal ertussen is volledig verwrongen. Gelukkig zijn de antieken houten bakken erachter niet beschadigd. Onze verzekerin­gsmaatscha­ppij is al met drie partijen aan het onderhande­len om de schade te herstellen”, zegt Vanhoudt.

“Morgen heb ik een belangrijk evenement in het salon omdat er een nieuw product wordt gelanceerd. Als er foto’s van de buitenkant van de zaak worden gemaakt, zal er helaas een houten plank te zien zijn”, zegt hij. Vanhoudt is niet te spreken over de reactie van de vrachtwage­nchauffeur. “Hij stond gewoon te lachen. De miserie van de één is blijkbaar plezierig voor een ander.”

 ?? FOTO RR ?? De foto die zaakvoerde­r Vanhoudt op sociale media plaatste.
FOTO RR De foto die zaakvoerde­r Vanhoudt op sociale media plaatste.

Newspapers in Dutch

Newspapers from Belgium