Gazet van Antwerpen Stad en Rand

“We hopen dat Table’O wint”

-

Het doek is gevallen voor Laure en Charlotte van Madam P. gisteravon­d in Mijn

Popupresta­urant, maar echt rouwig zijn ze daar niet om. “De haatmails waren er te veel aan.”

The girls you love to hate, die rol kregen slagersdoc­hter Laure en haar beste vriendin Charlotte vanaf het begin toebedeeld in

Mijn Pop-uprestaura­nt. Hun kans op de finale ging in rook op toen ze de herkansing verloren van Table’O. “De ergste ontgoochel­ing voelden we voor ons personeel”, zeggen de twee. “Ergens waren we opgelucht. We kregen de voorbije weken zoveel haatmails en negatieve commentaar op sociale media dat het niet leuk meer was.”

Vooral Charlotte had het daar moeilijk mee. “Ik kon het niet goed verkroppen om daarop afgerekend te worden. We zijn ook wel wat negatief in beeld gebracht. Natuurlijk wisten we vooraf dat het een tv-programma was, en dat beelden altijd anders gebruikt kunnen worden. Zo was er die keer dat het leek alsof we gingen spioneren bij Bo en Emily van Het Vijfde Element, terwijl we gewoon braafjes zes liter melk kwamen lenen.”

Bij de herkansing leek het eerst de goede kant uit te gaan, want de volksjury was heel enthousias­t over hun voorgerech­t met buikspek. “Maar bij het hoofdgerec­ht verloren we zeker de 25 stemmen van de leerlingen van de hotelschoo­l”, aldus Charlotte. “Normaal leggen we twee lappen ribben op een bord, nu maar een half latje, en dat zag er raar uit. Qua presentati­e hebben we zeker niet gescoord.”

Toch houden de dames vooral positieve herinnerin­gen aan hun deelname over. “Het is afkicken nu, en we missen elkaar superhard, want we waren 24 uur op 24 samen. Eén keer hebben we heel hard ruzie gehad in de auto, maar dat is gelukkig niet gefilmd. Voor de rest hebben we heel goed samengewer­kt. We denken er nu zelfs aan om toch samen een zaak te beginnen. We moeten gewoon nog eens nadenken hoe we dat precies gaan aanpakken.”

Laure is alvast van plan haar mooiste kleren aan te trekken om begin mei naar de finale in Blankenber­ge te gaan. “We hopen dat Table’O wint, ondanks hun duts

kespositie. Het is ondankbaar om op een minderwaar­dige plaats aan de finale te moeten beginnen, maar Mitchell en Daniela zijn het meest oprecht. Ook zij worden negatiever in beeld gebracht dan de anderen, dus gunnen we het hen superhard.”

 ??  ?? Strijden om de eindzege: Yannick & Leena, Mitchell & Daniela en Karel & Birger (die er overigens steeds magerder gaan uitzien).
Strijden om de eindzege: Yannick & Leena, Mitchell & Daniela en Karel & Birger (die er overigens steeds magerder gaan uitzien).
 ?? FOTO'S VTM ?? Afvallers Laure en Charlotte: “Ergens zijn we opgelucht.”
FOTO'S VTM Afvallers Laure en Charlotte: “Ergens zijn we opgelucht.”

Newspapers in Dutch

Newspapers from Belgium