Gazet van Antwerpen Stad en Rand

“We geloven in de waterkans”

Jasper Embrechts en co blijven hopen op mirakel

- (fko)

Al maanden aan een stuk lijkt de degradatie van Antonia een feit. Maar zie, met nog twee wedstrijde­n te gaan, zijn Jasper Embrechts en co nog altijd niet helemaal uitgeteld. “Het behoud kan nog als we zelf winnen en Berg en Dal of De Kempen verliezen”, weet Embrechts.

“Ik voel me thuis bij Antonia en blijf ook volgend seizoen bij de club, ongeacht in welke reeks we zullen uitkomen”, aldus de aanvaller. “Mijn jongere broer Jarne doet het prima bij de B-ploeg. Hopelijk kunnen we in de toekomst samen in het eerste elftal van Antonia spelen.”

Rood-groen houdt alleen bij winst de hoop op redding levend.

“We wonnen vorige week voor de eerste keer tweemaal na elkaar en komen op Brasschaat dus met vertrouwen aan de aftrap. Brasschaat is al zeker van degradatie. Het wordt afwachten met welke ingesteldh­eid de ploeg aan de aftrap zal komen. Het zal niet gemakkelij­k zijn om hun spits Jens Van Loon aan banden te leggen, maar als dat lukt, maken we een goede kans op de zege.”

“Van laksheid is bij ons geen sprake. We blijven gretig trainen en bewezen er nog steeds vol voor te gaan. We weten wat ons te doen staat: de concentrat­ie moet behouden blijven en we moeten tot de laatste seconde zwoegen voor de punten. We gaan er alles aan doen om te winnen en blijven geloven in dat waterkansj­e op het behoud. Al beseffen we natuurlijk dat we ook bij een zege ons lot niet in eigen handen hebben en dat we moeten hopen op verlies van Berg en Dal of De Kempen”, besluit Embrechts.

Newspapers in Dutch

Newspapers from Belgium