Gazet van Antwerpen Stad en Rand

“Hopen dat Burcht spel eerlijk speelt”

Bayram Bayraktar wil eindronde voor degradatie vermijden

- (jp)

Een rechtstree­kse degradatie hoeft Turk Sport niet meer te vrezen, maar het is wel in een felle strijd verwikkeld met Schoten om de eindronde voor een extra daler te vermijden.

Afgelopen weekend verloor zowel Turk Sport als Schoten zijn wedstrijd, zodat Bayram Bayraktar en zijn ploegmaats alles nog in eigen handen hebben. Een zes op zes betekent dat Turk Sport gered is.

“Zo gemakkelij­k zal het niet worden, want zondag trekken we naar SK Wilrijk dat opnieuw mee aan de leiding staat”, aldus Bayraktar. “Zij moeten absoluut winnen en dat maakt onze opdracht er niet eenvoudige­r op. Het is jammer dat we afgelopen weekend niet konden winnen van Burcht. Het zag er even naar uit dat we na de aansluitin­gstreffer bij 1-2 aanspraak konden maken op een punt, maar na de vechtparti­j op het veld was de veer bij ons gebroken. Achteraf gezien won Burcht verdiend, maar er zat op een bepaald moment meer in.”

“Ik hoop in elk geval dat ze bij Burcht het spel eerlijk zullen spelen en voor de drie punten zullen gaan tegen Schoten. Sven Wilms, de trainer van Burcht, is een collega van mij. Hij hoort mijn boodschap iedere dag, dus ik hoop dat we op hen kunnen rekenen.”

“Het is erg jammer dat we zo’n slechte start namen in het begin van de competitie, anders hadden we nu al zeker van een verlengd verblijf in derde provincial­e geweest.”

Newspapers in Dutch

Newspapers from Belgium