Gazet van Antwerpen Stad en Rand

“Ik wil in de media werken”

-

b Keerpunt? “The Band is, ongeacht de uitslag, nu al een keerpunt in mijn leven. Ik besef nu dat ik in de media wil werken. Misschien zelfs een programma presentere­n. Uiteraard zijn er mijn studies Toegepaste Psychologi­e, en die wil ik ook afmaken. Ik had nu een voltijdse stage moeten doen, maar dat zal voor later zijn. Ik hoop deze zomer sowieso mijn bachelorpr­oef te kunnen uitschrijv­en. Al hangt veel af van de vraag of ik erbij ben, en hoe druk het dan gaat worden met optredens.”

Leuk/niet leuk? “Interviews geven vind ik niet erg. Ik heb er geen probleem mee als journalist­en vragen om me afvuren. Veel minder leuk zijn de opnames van sommige filmpjes. Omdat je vanuit elk standpunt moet gefilmd worden, sta je soms heel vaak opnieuw hetzelfde te doen. Ik zou dan liever willen repeteren.”

Uiterlijk? “Ik ben er meestal wel mee bezig hoe ik eruit zie. Maar soms kom ik ’s ochtends uit bed en heb ik geen goesting om er aandacht aan te besteden. Dan kom ik toe en maken sommige kandidaten er grapjes over. Ik probeer er nu meer rekening mee te houden.”

Aandacht? “Het is pas recent dat we merken dat The Band echt leeft. Maar die aandacht is heel tof. Het meest bizarre cadeau dat ik al kreeg van een fan? Chocolade met eetbare foto’s van de kandidaten! Daar was veel tijd ingestoken. Het publiek is belangrijk voor mij. Tijdens de generale repetitie, als de zaal nog leeg is, kan ik me nooit helemaal smijten. Dat lukt pas als de studio bomvol staat.”

Newspapers in Dutch

Newspapers from Belgium