Gazet van Antwerpen Stad en Rand

“Ik geniet er al wat meer van”

-

Buurland? “Een vlag die de

b lading dekt. We mochten die groepsnaam zelf kiezen. De voorbije weken schreven we alle ideeën op een bord, met streepjes erachter maakten we duidelijk welke namen we zagen zitten. Aangezien we in het Nederlands zingen, vonden we sowieso dat de groepsnaam in het Nederlands moest.”

Fans? “Afgelopen dinsdag was ik met enkele andere kandidaten aan een rond punt in Vilvoorde, toen een auto plots in het midden van de weg stopte omdat de inzittende­n een foto wilden maken. Raar (lacht). Ik was iemand die thuis muziek maakte op mijn zolder, en plots heb ik zelf fans. Mensen die ik niet ken volgen me op sociale media en geven me compliment­en. Dat is wennen.”

Televisie? “Ik ben het stilaan gewoon dat ik elke vrijdag in een liveshow voor een half miljoen kijkers mag zingen. In het begin had ik ontzettend veel stress. Toen kon ik er zelf pas twee dagen later wat van genieten. Maar dat is gebeterd. Nu heb ik er al meer plezier in op het moment zelf. Dit avontuur verandert zoveel. Ik ben nogal een huismus. Als ik win, ga ik niet veel meer thuis zijn.”

Groep? “Het belangrijk­ste wat ik hier heb geleerd, is functioner­en in een groep. Vroeger deed ik alles alleen. Ik merk dat sommige dingen meer resultaat opleveren als er meer mensen input geven.”

Studies? “Ik studeer bedrijfsma­nagement aan Thomas More, en wil mijn studies graag afmaken. Dat diploma moet er vroeg of laat komen. De showbizz is ook aanlokkeli­jk, maar ik besef dat het ook daar niet alleen rozengeur en maneschijn is.”

Newspapers in Dutch

Newspapers from Belgium