Gazet van Antwerpen Stad en Rand

Horoscoop

-

RAM 213 T/M 204

Een dag met moeilijkhe­den die je met spoed moet oplossen. Oorzaak is dubieuze info die voor ernstige problemen kan zorgen. Ben extra op je hoede en laat je er niet onder krijgen!

STIER 214 T/M 205

Je bent op de goede weg, maar wees zuinig op de middelen waarover je beschikt. Die laatste zijn immers beperkt en je hoeft niet te hopen op een wonder in het geval er iets fout gaat.

TWEELINGEN 215 T/M 216

Je zou je werk graag beter laten aansluiten op je privéleven. Dit is het goede moment om er over te praten. Je oogst in elk geval begrip en misschien krijg je ook nog een mooi aanbod.

KREEFT 226 T/M 227

Gisteren kon je aan de slag met iets nieuws, nu is het zaak om op de ingeslagen weg verder te gaan. Maak eerst nog iets af dat al te lang is blijven liggen, zodat je daarna de handen helemaal vrij hebt.

LEEUW 237 T/M 238

De dalende maan komt door jouw teken en daardoor kan het tempo even verslappen. Niet mopperen, soms is het nuttig om overal iets meer tijd aan te besteden. Single, een uitnodigin­g is geen belofte!

MAAGD 248 T/M 239

Zoals vaker ligt ook deze vrijdag het tempo weer hoog. Maar een bondgenoot­schap tussen jouw teken en Mars geeft je net de extra energie die nodig is. Single, je charmes hebben de gewenste uitwerking.

WEEGSCHAAL 249 T/M 2310

Op het werk worden positieve veranderin­gen aangekondi­gd. Laat je echter niet gek maken, want dit is niet de eerste keer dus het is nog even afwachten wat er nu van terecht zal komen.

SCHORPIOEN 2410 T/M 2211

Een gunstige dag. Misschien krijg je een mooie opdracht, meer bewegingsv­rijheid of misschien zelfs volledig carte blanche! Hoe dan ook: Beperk de risico’s en ga stap voor stap te werk.

BOOGSCHUTT­ER 2311 T/M 2112

Invloeden van de maan kunnen een negatieve impact hebben op je redenering­en en ertoe leiden dat je niet alles even helder ziet. Als je dat merkt kun je een beslissing beter even uitstellen.

STEENBOK 2212 T/M 201

Een dag die wel lijkt op een steeple chase, met allerlei obstakels. Blijf alert, ga niet voor de troepen uitlopen, maar zet de eindsprint pas in als je de finish ziet naderen.

WATERMAN 211 T/M 192

Uithouding­svermogen en maximale concentrat­ie zijn vandaag hard nodig. Trek je niet te veel aan van de anderen, ga niet in op elke vraag en houd de praatjesma­kers uit de buurt

VISSEN 202 T/M 203

Een moeilijke dag want je zit in een situatie die je verplicht om de mouwen op te stropen en inventief te zijn. Maar zoals altijd ben je supereffic­iënt en staat je organisati­e als een huis.

Newspapers in Dutch

Newspapers from Belgium