Gazet van Antwerpen Stad en Rand

“Volgend seizoen staan we hier opnieuw als k ampioen”

Mannen van Phantoms Boom blijven ook na vieren van titel razend ambitieus

- (pvr)

Na het titelfeest­je van de vrouwen van Phantoms Boom vorige week, was het afgelopen weekend opnieuw raak in de Phantoms Dome. De mannen van Luc De Pauw pakten in derde provincial­e de titel ten koste van Pitzemburg.

Echt spannend werd het zaterdagav­ond echter nooit. Daarvoor was het verschil tussen Phantoms en Pitzemburg iets te groot. Lang voor het einde van de wedstrijd konden de feestelijk­heden al worden ingezet. Aanvoerder Kevin Roelandts (37) knipte het net aan diggelen. “Dit is mijn vierde titel, maar zeker niet de minste.”

Ook Phantomsma­nager, Paul Van Nuffel, de architect achter het succes, overschouw­de met de glimlach de euforie. “Volgend seizoen zullen we hier opnieuw als kampioen staan”, gaf de manager te kennen.

Inmiddels werd trainer Luc De Pauw door de spelers bij de lurven gevat en getrakteer­d op een nat pak. “Dit hoort er nu eenmaal bij”, lachte een gelukkige trainer.

Overal dus lachende gezichten, alleen Yiri Van Assche stond er ietwat beteuterd bij. “Tijdens de laatste training liep ik een enkelbless­ure op”, zegt de 19-jarige speler van Phantoms. “Daardoor moest ik passen voor deze kampioenen­match. Je leeft een heel seizoen naar deze dag toe en in extremis moet je afhaken. Dit doet pijn”, bekende de zoon van de voorzitter. “Al ben ik uiteraard trots op dit succes. Hopelijk kunnen we volgend jaar opnieuw vieren, dan kan ik er ook echt van genieten.”

 ?? FOTO TOM GOYVAERTS ?? Feest bij de mannen van Phantoms Boom na het behalen van de titel.
FOTO TOM GOYVAERTS Feest bij de mannen van Phantoms Boom na het behalen van de titel.

Newspapers in Dutch

Newspapers from Belgium