Gazet van Antwerpen Stad en Rand

Horoscoop

-

RAM 213 T/M 204

De woelige sfeer van vandaag kan negatief zijn voor je activiteit­en en voor stress zorgen. Bescherm jezelf door discussies uit de weg te gaan en desnoods de ‘struisvoge­ltactiek’ te hanteren.

STIER 214 T/M 205

Over allerlei zaken lijkt een waas te hangen, maar ondanks alle onduidelij­kheid zigzag jij soepel langs alle obstakels. Liefde: wat meer aandacht voor je naasten graag. Ze hebben het nodig!

TWEELINGEN 215 T/M 216

Zelfs als de ideeën en de drive er zijn, heeft het weinig zijn om nu aan grote projecten te beginnen. Het is er gewoon geen goede dag voor. Morgen is een ander verhaal, bereid je daar alvast op voor!

KREEFT 226 T/M 227

De kosmos is helemaal neutraal waar het de Kreeft betreft. Daar is niets vreemds aan, blijf dus gewoon met beide benen op de grond en blijf positief. Temeer omdat je ook niet wordt tegengewer­kt.

LEEUW 237 T/M 238

De planeet Mars stimuleert je en maakt je hyperactie­f. Je kan daarvan profiteren en je gebied uitbreiden, rivalen aanvallen, bondgenote­n zoeken of moeilijke kwesties aanpakken.

MAAGD 248 T/M 239

De planeten staan gunstig voor je activiteit­en, en alles loopt op rolletjes. Het enige waar je voor moet oppassen is dat je soms iets teveel met jezelf bezig bent. Liefde: Met steun van Venus kan je iedereen temmen.

WEEGSCHAAL 249 T/M 2310

Besteed geen aandacht aan iemand die je methodes op de korrel neemt en ga verder op de ingeslagen weg. Single: je zou zomaar de grote liefde kunnen ontmoeten, maar alleen als je een beetje om je heen kijkt.

SCHORPIOEN 2410 T/M 2211

Energie en fantasie! Je creativite­it en je competenti­es worden geprezen en dat geeft een boost aan je ambities. Schaaf je huidige projecten bij, polijst ze en probeer in de toekomst te kijken.

BOOGSCHUTT­ER 2311 T/M 2112

Een zaak die voor jou belangrijk is, wordt misschien in twijfel getrokken. Mensen die het gisteren nog allemaal prima vonden, zien er vandaag allerlei tekortkomi­ngen in. Reageer en eis duidelijkh­eid.

STEENBOK 2212 T/M 201

Vergeet alle twijfels! De huidige situatie is vooral gunstig voor degenen die lef tonen en geeft nieuwe impulsen en energie aan je projecten. Daarmee kun je snelheid maken zonder kracht te verspillen.

WATERMAN 211 T/M 192

Reken er niet op dat de anderen je te hulp zullen schieten. Verlaag je ook niet door daarom te vragen, maar probeer je problemen eerst zelf op te lossen. Temeer omdat je daar genoeg mogelijkhe­den toe hebt.

VISSEN 202 T/M 203

Doseer je inspanning­en en probeer je werk goed te verdelen. Vooral vandaag, want je bent niet geweldig in vorm. Liefde: volle maan en je partner is uit zijn/haar hum... een gevaarlijk­e combinatie!

Newspapers in Dutch

Newspapers from Belgium