Gazet van Antwerpen Stad en Rand

Designerwi­nkel verhuist tijdelijk

Pand Louis ondergaat verbouwing­en

- (ladr)

Designerwi­nkel Louis in de Lombardens­traat verhuist tot en met april 2018 naar een pand verderop in de straat omwille van verbouwing­en.

De drie aanpalende panden van winkel Louis worden door de nieuwe eigenaar opgeknapt. De twee kleinere panden worden afgebroken en volledig heropgebou­wd, het oudere pand wordt in zijn oude glorie hersteld.

Op de tweede verdieping krijgt Louis er een handelsrui­mte bij. “Oorspronke­lijk huurde ik de drie aanpalende ruimtes van drie verschille­nde eigenaars”, vertelt Marjan Eggers, zaakvoerst­er van Louis. “Op korte tijd zijn die drie locaties eigendom geworden van de huidige eigenaar, Jan Piessens. Hij maakt er nu een volledig nieuw project van.”

De winkel verhuist door de werken tijdelijk naar nummer 16, waar Louis een pand deelt met ontwerpste­r Anna Heylen. Maison Anna Heylen verhuist naar de tweede verdieping, Louis neemt zijn intrek in de benedenver­dieping.

Winwinsitu­atie

“Ik wou absoluut niet verder uitwijken dan de Lombardens­traat”, legt Marjan uit. “Ik zag dat Maison Anna Heylen veel op afspraak werkt en ben naar Anna gestapt om een deel van het pand te huren. Een win-winsituati­e dus.”

Nog tot en met april volgend jaar blijft Louis daar. “Als alles goed verloopt, kan ik begin volgend jaar de winkel inrichten”, aldus Marjan. “Tegen april zouden we dan opnieuw kunnen verhuizen naar het nieuwe pand.”

 ?? FOTO PATRICK DE ROO ?? Louis vindt onderdak in de Lombardens­traat 16.
FOTO PATRICK DE ROO Louis vindt onderdak in de Lombardens­traat 16.

Newspapers in Dutch

Newspapers from Belgium