Gazet van Antwerpen Stad en Rand

Table’O klopt favorieten voor eerste finaleplaa­ts

- (jr, tdl)

In Mijn Popupresta­urant heeft de jury het programma compleet op zijn kop gezet: een van de gedoodverf­de finalisten zal de finale niet halen. Daniela en Mitchell van Table’O, opgevist nadat ze uit de race lagen, gaan tot ieders verrassing rechtstree­ks naar de eindstrijd.

Ongeloof bij Yannick en Leena van Meat & Griet, en bij Karel en Birger van Tjop’s: niet zij, maar Daniela en Mitchell van Table’O zijn zeker van de finale.

Het Maasmechel­se koppel lag uit de wedstrijd, maar won een nieuw duel en werd alsnog aan boord gehesen op de nieuwe locatie in Blankenber­ge. Daar konden de barbecue boys Karel en Birger na twee gewonnen proeven de finale ruiken, maar een bezoek van de zeskoppige jury zette alles op zijn kop: Table’O haalde alle stemmen van de jury binnen, goed voor een plaats in de finale. Sergio Herman omschreef chefkok Mitchell als “een natuurtale­nt” en was onder de indruk van de weg die hij en Daniela hadden afgelegd.

Voor de twee andere restaurant­s waren de juryleden veel minder lovend. Sergio Herman werd niet goed van het vegetarisc­he gerecht dat Tjop’s op tafel zette: “Ik heb nog nooit zoiets lelijks op een bord gezien, dat is het monster van Loch Ness.” Bij Meat & Griet liep zowat alles fout: de cocktails waren meer iets voor “een kinderfees­tje”, de vegetariër werd vergeten bij het hapje en de jury moest op al het eten bijzonder lang wachten.

Voor Daniela en Mitchell is dit een enorme opsteker. “We snappen de eerste ontgoochel­ing van de andere duo’s, maar we hebben dit verdiend. Wij zijn voluit gegaan en hebben zelfs nachten doorgewerk­t. We voelden ons zeker niet minderwaar­dig tegenover de twee andere duo’s.”

 ?? FOTO VTM ?? Vreugde bij Daniela en Mitchell in Table’O.
FOTO VTM Vreugde bij Daniela en Mitchell in Table’O.

Newspapers in Dutch

Newspapers from Belgium