Gazet van Antwerpen Stad en Rand

Horoscoop

-

RAM 213 T/M 204 Je kennis op zowel technisch als commerciee­l gebied, werkte nog nooit zo goed als nu, en je creativite­it verleidt iedereen. Zoek je een (nieuwe) baan? Je komt heel dicht bij degenen die beslissen, dus zet door!

STIER 214 T/M 205 Rekening houdend met de bestaande rivaliteit, lijkt het een zware dag te worden. Daar zie jij niet tegenop, het is voor jou vooral een stimulans. Maar laat het niet bij strijdlust en blijf ook zorgvuldig.

TWEELINGEN 215 T/M 216 Als je deel gaat uitmaken van een nieuw project, heb je waarschijn­lijk wat twijfels. Maar die verdwijnen als sneeuw voor de zon na enkele gesprekken en de goede perspectie­ven die je vervolgens ziet.

KREEFT 226 T/M 227 Met Jupiter in jouw teken komen ook energie en geluk. Onvermoeib­aar snel je van de ene naar de andere klus en maakt er iets van. Als je ook nog ideeën hebt, lijken die zonder problemen te worden aangenomen.

LEEUW 237 T/M 238 Lichamelij­k ben je in topvorm en ook geestelijk ben je zo sterk als een rots. Als er een leider is, dan ben jij het! Het begin van een gewaagde actie of een bondgenoot­schap, alles kan.

MAAGD 248 T/M 239 Een goed einde van de week. Afhankelij­k van wat je voor werk doet, lijk je je actieterre­in uit te breiden of de verkoop op te schroeven. Er komt geld binnen en je ziet de toekomst met vertrouwen tegemoet.

WEEGSCHAAL 249 T/M 2310 Het gevoel dat je steeds meer onder druk komt te staan is terecht. En je lijkt niet de enige die extra gas moet geven, kijk maar om je heen. Iedereen loopt zich het vuur uit de sloffen!

SCHORPIOEN 2410 T/M 2211 Wat voor de anderen een probleem is, kan voor jou een kans zijn om je competenti­es te tonen. Je wint daarmee het vertrouwen en wie weet tot welke positieve ontwikkeli­ngen het nog meer leidt?

BOOGSCHUTT­ER 2311 T/M 2112 Er kan een stevige discussie ontstaan over twijfelach­tige beslissing­en. Jij bent niet degene die de strijd begint, maar je wordt er wel bij betrokken. Blijf kalm en zorg dat je je argumenten op een rijtje hebt.

STEENBOK 2212 T/M 201 Meestal houd je je een beetje op de achtergron­d en doe je je werk zonder daarover veel ophef te maken. Vandaag moet je echter op de voorgrond treden om de lof te ontvangen die alleen jij verdient.

WATERMAN 211 T/M 192 Je kunt vandaag een interessan­te persoon tegenkomen, die je meteen kan vertrouwen. Als het klikt, probeer deze relatie dan verder uit te diepen want zijn of haar goede raad kan je goed van pas komen.

VISSEN 202 T/M 203 De sterren sporen je aan om iets minder bescheiden te zijn. Het ontbreekt je niet aan talent of aan goede argumenten maar als je niet van je laat horen, kan je onmogelijk resultaten verwachten!

Newspapers in Dutch

Newspapers from Belgium