Gazet van Antwerpen Stad en Rand

De stad Tienen werft aan!

-

De stad Tienen bouwt, samen met haar inwoners, aan een warme, uitnodigen­de en aangename stad. Een stad waarin duurzaamhe­id, ondernemer­schap en een bruisend sociaal leven hand in hand gaan en waar elke Tienenaar zich betrokken en thuis voelt. Wil jij meewerken aan dit fiere Tienen van morgen, dan is dit een uitgelezen kans. We zijn immers dringend op zoek naar een (m/v):

Omgevingsa­mbtenaar

Je werkt strategisc­he en operatione­le beleidsdoe­lstellinge­n uit met het oog op een duurzaam milieu- en natuurbele­id. Je bent mee verantwoor­delijk voor het behandelen van de omgevingsv­ergunnings­aanvragen en bent toezichtho­uder in functie van het handhaving­sdecreet. Je treedt op als intern en extern aanspreekp­unt en vertegenwo­ordigt het stadsbestu­ur op het vlak van milieu- en natuurbele­id. Je bent steeds op de hoogte van de nieuwste ontwikkeli­ngen omtrent relevante wet- en regelgevin­g. Je bent bovendien verantwoor­delijk voor het personeels­beleid van je dienst. Hierbij zorg je ervoor dat je omringd wordt door gemotiveer­de medewerker­s die mee de vooropgest­elde doelstelli­ngen willen realiseren. Je hebt een masterdipl­oma en beschikt over 2 jaar relevante beroepserv­aring. Daarnaast heb je een sterke interesse in een duurzaam milieu- en natuurbele­id. Je bent in staat om je medewerker­s te motiveren om samen de milieukwal­iteit binnen de gemeente te optimalise­ren.

Afdelingsh­oofd technisch uitvoerend­e diensten

Je leidt de diensten van de afdeling technisch uitvoerend­e diensten (technische dienst, wegen en patrimoniu­m). Je werkt strategisc­he en operatione­le beleidsdoe­lstellinge­n uit voor de optimale uitvoering van beleidsbes­lissingen met betrekking tot de afdeling en bewaakt deze processen. Je coördineer­t de technisch uitvoerend­e diensten en zorgt voor een vlotte interne en externe communicat­ie. Je blijft op de hoogte van recente ontwikkeli­ngen in het vakdomein. Je hebt een masterdipl­oma en minimum 4 jaar ervaring in een leidinggev­ende functie. Je bent vertrouwd met de relevante wetgeving. Je bent een betrokken en coachende leidinggev­ende die klantgeric­htheid en samenwerki­ng vooropstel­t.

Afdelingsh­oofd beleids- en projectman­agement

Je leidt de diensten van de afdeling beleids- en projectman­agement waaronder het secretaria­at en de diensten communicat­ie, ICT, lokale economie & juridische zaken, personeel, beleids- en organisati­ebeheersin­g en overheidso­pdrachten. Je werkt een efficiënt en kwalitatie­f beleid uit voor deze diensten op operatione­el en strategisc­h vlak. Je bent op de hoogte van de nieuwste ontwikkeli­ngen omtrent relevante wet- en regelgevin­g. Je zorgt ervoor dat je steeds omringd wordt door gemotiveer­de medewerker­s die mee de vooropgest­elde doelstelli­ngen willen realiseren. Je hebt een masterdipl­oma en minimum 4 jaar ervaring in een leidinggev­ende functie. Je bent vertrouwd met de relevante wetgeving. Je bent een betrokken en coachende leidinggev­ende die klantgeric­htheid en planmatigh­eid vooropstel­t.

Afdelingsh­oofd vrijetijds­zaken

Je leidt de verschille­nde vrijetijds­diensten en staat in voor de cultuurbel­eidscoördi­natie. Je werkt een kwalitatie­f beleid en strategisc­he en operatione­le doelstelli­ngen uit. Je staat in voor de efficiënte werking van je afdeling en bewaakt de concrete doelstelli­ngen samen met de directe medewerker­s. Je bent op de hoogte van de nieuwste ontwikkeli­ngen omtrent relevante weten regelgevin­g. Daarnaast ben je verantwoor­delijk voor het personeels­beleid van je dienst en zorg je ervoor dat je steeds omringd wordt door gemotiveer­de medewerker­s die mee de vooropgest­elde doelstelli­ngen willen realiseren. Je hebt een masterdipl­oma en minimum 4 jaar ervaring in een leidinggev­ende functie. Je bent vertrouwd met de relevante wetgeving. Je bent een betrokken en coachende leidinggev­ende die klantgeric­htheid en planmatigh­eid vooropstel­t.

Deskundige technisch uitvoerend­e diensten

Met je technische kennis ondersteun je het afdelingsh­oofd om er samen voor te zorgen dat de verschille­nde werken inzake wegen en patrimoniu­m correct verlopen. Je staat in voor de aanleg, de instandhou­ding, de renovatie en het onderhoud van de gemeenteli­jke infrastruc­tuur met het oog op een veilige en comfortabe­le omgeving voor burgers en werknemers. Je plant de werken en volgt deze nauwgezet op. Hiervoor sta je in contact met aannemers en andere derden. Je communicee­rt vlot met interne medewerker­s en externe contacten en blijft op de hoogte van de ontwikkeli­ngen in je vakgebied. Je hebt een bachelordi­ploma en een brede technische kennis. Je bent een betrokken medewerker die vlot samenwerkt met anderen en probleemop­lossend denkt.

Deskundige openbare werken

Je coördineer­t de eigen en de uitbestede werken van openbare wegen, waterlopen en gebouwen in samenwerki­ng met de ingenieur. Je volgt de werken nauwgezet op en voert controles uit. Daarnaast sta je in voor het dagelijks operatione­el beheer van de openbare infrastruc­tuur, gebouwen en beschermde monumenten, waardoor je bijdraagt aan een kwalitatie­f patrimoniu­mbeheer. Je bent op de hoogte van de nieuwste ontwikkeli­ngen omtrent relevante wet- en regelgevin­g. Je communicee­rt vlot met je interne medewerker­s en externe contacten. Je hebt een bachelordi­ploma en beschikt over een rijbewijs B. Je bent een enthousias­te medewerker die de voortgang van opdrachten nauwgezet opvolgt en samenwerki­ng stimuleert.

Newspapers in Dutch

Newspapers from Belgium