Gazet van Antwerpen Stad en Rand

“Coach getoond dat hij nog op mij k an rekenen”

Olivier Vertommen bezorgt City Pirates zege als invaller

-

City Pirates leverde een lamentabel­e prestatie af op het veld van Esperanza Pelt, maar de Merksemnar­en wonnen wel. Invaller Olivier Vertommen, die straks naar SintLenaar­ts trekt, zorgde voor de winning goal.

“Het was leuk om nog eens te mogen invallen”, zegt Vertommen. “Dat ik dan ook nog eens kon scoren, was helemaal de max. Dit doet echt deugd.”

Toch beleefde Vertommen dit seizoen niet al te veel plezier in Merksem. Vorige zomer maakte hij de overstap van Zwarte Leeuw, maar hij kwam amper aan spelen toe en trekt daarom na dit seizoen naar Sint-Lenaarts. “Na zo’n seizoen was dat doelpunt een echte opsteker. Bovendien kwam de assist van Jess Daas, nog zo iemand die zoals ik ontgoochel­d is over zijn verblijf bij City Pirates. Revanchege­voelens heb ik niet, maar ik was toch blij dat ik kon tonen dat de coach nog steeds op mij kan rekenen. De match zelf was niet te best en kunnen we maar beter snel vergeten.”

Blik dan maar op de toekomst en de eindronde die snel nadert voor City Pirates. “We zijn er klaar voor”, gaat Vertommen verder. “We werken nu een extra pittige voorbereid­ing af om straks nog iets te kunnen presteren. De promotie blijft het doel. Twee keer winnen en het is zover. Maar laat ons nu maar eerst de reguliere competitie in schoonheid afsluiten tegen Helson, dat verdienen onze supporters wel. Of ik nog een rol van betekenis kan spelen in Merksem? Ik geef altijd alles wat ik heb. Of ik nu speel of niet. Ik denk ook dat de groep mijn ervaring nog altijd kan gebruiken.”

Newspapers in Dutch

Newspapers from Belgium