Gazet van Antwerpen Stad en Rand

“Ik ben er rotsvast van overtuigd dat we ons redden”

Turk Sport van Murat Selim veroordeel­d tot barrages

- (jp)

Door de 24 nederlaag op eigen veld tegen Meer is Turk Sport veroordeel­d tot het spelen van de eindronde voor het behoud. Twee barragewed­strijden tegen Poederlee en Beerzel moeten beslissen over een verlengd verblijf in derde provincial­e.

“We wisten vooraf dat het een moeilijke opdracht zou worden”, zegt doelman Murat Selim. “We misten niet alleen een halve ploeg, het waren ook allemaal sterkhoude­rs die naast de kant stonden. Voor de rust kwamen we op een 0-2 achterstan­d, en net voor de pauze troffen we dan ook nog eens het doelhout. Als die bal binnengaat, dan had het misschien nog gekund. Na een tacti- sche ingreep waren we in de tweede helft immers duidelijk de betere ploeg. We moesten echter een derde doelpunt slikken en wisten toen meteen dat het over was.”

En dus wacht er Selim en co nu twee levensbela­ngrijke duels voor het behoud tegen Beerzel en Poederlee. “In principe is iedereen weer speelklaar bij ons. Ook de sfeer in de ploeg zit nog goed. De spelers die op het einde van het seizoen vertrekken, willen er alles aan doen om in schoonheid afscheid te nemen. Ik ben er rotsvast van overtuigd dat we dit tot een goed einde zullen brengen. Hopelijk valt de loting een beetje mee. Ideaal zou zijn als we Beerzel thuis ontvangen. Dan spelen we twee keer op een goed en groot veld en komen onze kwaliteite­n toch beter tot hun recht.”

Newspapers in Dutch

Newspapers from Belgium