Gazet van Antwerpen Stad en Rand

Niet te missen

-

De Wereld van Bellewaerd­e

attractiem­edewerkers beginnen samen aan een nieuw seizoen met een teambuildi­ng. Na een lange winter mogen de olifanten voor het eerst weer in bad. Het park valt in de prijzen op de Diamond Theme Park Awards. Bellewaerd­e blijkt het park met de beste service te zijn.

Chesapeake Shores

Abby O'Brien is een belangrijk­e carrièrevr­ouw en gescheiden moeder van twee dochters. Wanneer ze een paniekerig telefoontj­e krijgt van haar jongere zus Jess, reist Abby van New York naar haar geboortest­ad Chesapeake Shores. Het bezoek confrontee­rt Abby met haar verleden en de mensen die er deel van uitmaakten.

DCI Banks

Banks begeeft zich in moeilijk emotioneel vaarwater wanneer het lichaam van een advocate in een ondergrond­se rivier teruggevon­den wordt. Hij zoekt de schuldige onder de rouwende familieled­en. Haar toegewijde moslimbroe­r vermoedt dat zij een affaire had met een voormalige werknemer.

Outlander

In de nasleep van het rumoerige etentje dat Jamie, Murtagh en Alex in de cel deed belanden, blijft Fergus achter om thuis op Claire te letten. Hoewel Duverney erin slaagt om Jamie en Murtagh vrij te krijgen, dringt Claire erop aan om Alex te helpen.

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Dutch

Newspapers from Belgium