Gazet van Antwerpen Stad en Rand

Herman Van Holsbeeck over...

- (alel)

Clinton Mata

“Of ik de komst van Charleroi-rechtsback Mata opgeef? Ik weet hoe het dossier in elkaar zit en we zullen zien of we het kunnen afronden. De tranferper­iode duurt tot 31 augustus. Er is geen haast bij.”

Henry Onyekuru

“We zijn een van de 48 ploegen die hem willen. Als ik snel reken, heb ik dus één kans op 48 om hem van Eupen naar Anderlecht te halen.”

Lukasz Teodorczyk

“Voor een spits als hij is er altijd interesse. Maar gezien zijn ervaringen moet ik niet afkomen met Russische clubs. Hij zal enkel vertrekken naar een club die in een aantrekkel­ijke competitie speelt. En voor een bedrag waar wij ook iets aan hebben. Sevilla? Ik ken die club en ik weet welke bedragen zij doorgaans spenderen aan een speler. Ze praten veel, maar het mondt zelden uit in iets concreet. Drie jaar op rij volgde het Dennis Praet, maar er is niets van gekomen.”

Fabrice N’Sakala

“Hij heeft veel gespeeld tijdens zijn uitleenbeu­rt bij Alanyaspor en daardoor is zijn marktwaard­e in Turkije gestegen. Maar Turkse clubs denken dat wij het OCMW zijn. Wij willen meewerken aan een transfer, maar niet aan gelijk welke voorwaarde­n.”

Kara Mbodj en Frank Acheampong

“Met hen zijn er in januari duidelijke afspraken gemaakt wat betreft hun prijs. Komt er morgen een club die dat wil betalen, dan gaan wij hen niet tegenhoude­n. De interesse in die jongens is zeker niet afgenomen, maar gezien hun financiële eisen, kunnen ze volgens mij enkel in de Premier

League terecht. Wat mij betreft mogen ze blijven. Ik verwacht hen alleszins nog op training en ze mogen ook mee op stage.”

Davy Roef

“We gaan voor Davy een oplossing zoeken. Hij moet opnieuw aan voetballen toekomen. Vorig seizoen heeft hij ondervonde­n wat het is om eerste doelman te zijn van Anderlecht. Een flater en de dag erna word je een vliegenvan­ger genoemd in de kranten. Daar moet hij nog mee leren omgaan.”

 ?? FOTO MARC GYSENS ?? Manager Herman Van Holsbeeck maakte van de gelegenhei­d gebruik om een aantal hangende transferdo­ssiers toe te lichten.
FOTO MARC GYSENS Manager Herman Van Holsbeeck maakte van de gelegenhei­d gebruik om een aantal hangende transferdo­ssiers toe te lichten.

Newspapers in Dutch

Newspapers from Belgium