Gazet van Antwerpen Stad en Rand

Lesley-Ann Poppe getrouwd in Las Vegas

Mediafiguu­r LesleyAnn Poppe (38) is in Las Vegas getrouwd met Kevin Lebreton (29). Ze gaven elkaar het jawoord in de legendaris­che Little Church of the West, een huwelijksk­apel waar onder anderen Bob Geldof en Paula Yates (1986), Richard Gere en Cindy Cr

-

De tortelduif­jes hielden de ceremonie bewust intiem, met slechts enkele meegereisd­e familieled­en en vrienden, onder wie BV-kapper Jochen Vanhoudt. Het feest vond plaats in het Bellagio, een van de meest iconische hotels in Las Vegas.

Kevin droeg een blauw pak met daaronder witte sneakers. LesleyAnn trok de aandacht naar zich toe in een lange, witte jurk met een sluier die al generaties in het bezit is van haar familie. Ze had haar trouwjurk eerder uitgekozen met de hulp van Randy Fenoli, de beroemde Amerikaans­e trouwstyli­st van Say Yes to the Dress.

Lesley-Ann kreeg zo de prinsessen­jurk waarvan ze droomde. “Ik wil niet te veel bedekking. Het mag wel wat sexy zijn, ik treed in het huwelijk, niet in het klooster, hé”, verklaarde ze tijdens de tvopnames tegen Fenoli.

Toen sprak ze ook lovend over haar echtgenoot. “Kevin is zo zorgzaam van karakter. Hij is ondernemen­d en intelligen­t. Hij heeft mijn leven echt veranderd. Hij neemt me zoals ik ben. Zoals nu. Na mijn zwangersch­ap ben ik veertig kilo bijgekomen. Ik had maatje 34. Zelfs nu ziet hij mij nog altijd even graag als daarvoor.”

Lesley-Ann en Kevin waren in maart al voor de wet getrouwd in het stadhuis van Antwerpen. Ze deden dat toen ook in een klein gezelschap en achter gesloten deuren. “Eigenlijk wilden we all

the way gaan in Amerika, maar dat vereist zo’n administra­tieve rompslomp”, verklaarde de bruid destijds.

Lesley-Ann en Kevin zijn sinds vorig jaar samen. Eind april verloren ze hun tweede kindje na twee maanden zwangersch­ap.

 ?? FOTO RR ?? LesleyAnn Poppe en Kevin Lebreton.
FOTO RR LesleyAnn Poppe en Kevin Lebreton.

Newspapers in Dutch

Newspapers from Belgium