Gazet van Antwerpen Stad en Rand

Horoscoop

-

RAM 21-3 T/M 20-4

De hormonen gieren vandaag door je lijf. Je moet ze waarschijn­lijk de hele dag in toom zien te houden, maar vanavond hoeft dat niet meer. Je geliefde speelt het spel dan helemaal mee.

STIER 21-4 T/M 20-5

Denk goed na voordat je iets koopt. Ben niet te zuinig als je je geliefde ergens een plezier mee kan doen maar vermijd onzinnige uitgaven. Single, een uitje met vrienden en iets waar je van opkijkt.

TWEELINGEN 21-5 T/M 21-6

Vrienden en familie laten je niet met rust, want wat wordt van jou verwacht? Dat jij ideeën hebt voor een leuke dag en avond. Komt het even niet uit? Geen paniek, intuïtief weet je wat je te doen staat.

KREEFT 22-6 T/M 22-7

Allerlei spanningen werken door op alles en iedereen in je omgeving, terwijl jij vooral niets aan je hoofd wil hebben. Single, je krijgt aandacht, maar niet op de manier waarop je het graag hebt.

LEEUW 23-7 T/M 23-8

Invloeden van Venus op jouw teken, kunnen ertoe leiden dat je jezelf blijft kwellen met zinloze vragen. Niet fijn! Als je echter nog in juli bent geboren, is de situatie helemaal anders.

MAAGD 24-8 T/M 23-9

Venus in jouw teken geeft je liefdeslev­en een oppepper, en je partner ontdekt een nieuwe kant aan je persoonlij­kheid die erg wordt gewaardeer­d. Single, je lijkt te beginnen aan een nieuw avontuur.

WEEGSCHAAL 24-9 T/M 23-10

Mooie vooruitzic­hten, want net als je partner heb je allerlei originele ideeën. Dat brengt jullie ertoe om samen iets alleraardi­gst te ondernemen. Single: alles gaat goed, geen vuiltje aan de lucht.

SCHORPIOEN 24-10 T/M 22-11

Alle kans dat er maar weinig terecht komt van je mooie plannen. Laat alles gewoon op je af komen en probeer er vervolgens het beste van te maken. Denk er ook aan dat je niet in topvorm bent.

BOOGSCHUTT­ER 23-11 T/M 21-12

Single, je hebt het gevoel dat je aan de kant wordt geschoven. Die indruk klopt echter helemaal niet, zoals je merkt als je de gebeurteni­ssen vanuit een andere ooghoek probeert te bekijken.

STEENBOK 22-12 T/M 20-1

Super! Thuis slagen jullie er eindelijk in om meningsver­schillen uit te praten. Het is de hoogste tijd voor een goedmakert­je. Single, een romantisch­e avond pakt nog mooier uit dan je had verwacht.

WATERMAN 21-1 T/M 19-2

Dankzij je inlevingsv­ermogen weet je problemen in de kiem te smoren en ben jij ook degene die zorgt voor de goede sfeer. Single, volgens Venus steelt een zeer verleideli­jk iemand je hart.

VISSEN 20-2 T/M 20-3

Misschien heb je het druk met de voorbereid­ing van het nieuwe schooljaar, maar er is ook tijd voor ontspannin­g, en de avond... die wordt zalig. Single, zie je niet dat je in de belangstel­ling staat?

Newspapers in Dutch

Newspapers from Belgium