Gazet van Antwerpen Stad en Rand

Matteo Simoni heeft nieuwe vriendin

-

Bekend Vlaanderen is een van haar meest begeerde vrijgezell­en kwijt: Matteo Simoni is niet meer single. De 29jarige Callboysac­teur heeft bij Loredana Falone de liefde weer gevonden, een modeontwer­pster uit Limburg.

Simoni maakte de relatie zelf bekend met een leuk filmpje op zijn Instagram-account. Daarin genieten Falone en hij van een strandvaka­ntie in Haleiwa (Hawaï). Tussen de frisse duiken door vliegen de kussen in het rond. Ook Falone deelde het filmpje op haar profiel en zette er een hartje bij.

Loredana Falone is al enkele jaren geen onbekende meer in de modewereld. Twee jaar geleden startte ze met Anke Coenen het kledingmer­k Wearable Stories op, waarmee ze voor ecologisch­e kledij kiezen. In april opende Falone haar eerste winkel in Hasselt, binnenkort hoopt ze een tweede op te kunnen starten in Antwerpen.

Momenteel stapelt Simoni de hoogtepunt­en op. De opnames van Patser, de nieuwe film van Adil El Arbi en Bilall Fallah waarin Simoni de hoofdrol speelt, zitten er net op, met zijn Callboysco­llega’s toert hij rond als dj en het aftellen naar de nieuwe VTMreeks De Bende van Jan De Lichte, met alweer een titelrol voor Simoni, kan bijna beginnen. Nu gaat het dus ook in zijn privéleven voor de wind.

Simoni was negen maanden single. Zijn vorige relatie met danseres en model Gudrun Ghesquière liep eind december na acht jaar op de klippen. Die breuk is intussen duidelijk verteerd.

(dvg)

 ?? FOTO RR ?? In een Instagramf­ilmpje vliegen de kussen in het rond.
FOTO RR In een Instagramf­ilmpje vliegen de kussen in het rond.
 ?? FOTO RR ?? Loredana Falone.
FOTO RR Loredana Falone.
 ?? FOTO GEERT VAN DE VELDE ?? Matteo Simoni.
FOTO GEERT VAN DE VELDE Matteo Simoni.

Newspapers in Dutch

Newspapers from Belgium