Gazet van Antwerpen Stad en Rand

Horoscoop

-

RAM 213 T/M 204

Misschien is je laatste vakantiewe­ek begonnen en wil je genieten van elke minuut. Gelijk heb je, en probeer dat vakantiege­voel vast te houden! Liefde: Als je partner nerveus lijkt, pas dan op je woorden.

STIER 214 T/M 205

Als dit je eerste werkdag na de vakantie is, kom je weer snel in het oude ritme. Best mogelijk trouwens dat je goed nieuws of nieuwe taken krijgt. Liefde: iets meer aandacht voor je geliefde zou wel mogen.

TWEELINGEN 215 T/M 216

Je zit niet lekker in je vel en zou jezelf het liefst willen opsluiten. Maar dat kan niet want iedereen lijkt je te willen spreken, en niemand lijkt rekening te houden met hoe je je voelt.

KREEFT 226 T/M 227

Sommige collega’s hebben vanaf vandaag pas vakantie, anderen beginnen aan hun eerste dag. Het vervelende is dat je het beter kan vinden met de groep die net vertrekt, dan met degenen die er nu weer zijn.

LEEUW 237 T/M 238

Een relaxte sfeer op het werk. Fijn, vooral als je net terug bent van een zonnig vakantieoo­rd. Liefde: Vanavond kan je een telefoontj­e krijgen, waar je later nog met plezier aan zult terugdenke­n.

MAAGD 248 T/M 239

Als je vakantie net begint, kan dat samenvalle­n met kleine probleempj­es thuis die je aandacht opeisen. Ben je aan het werk dan lijkt de samenwerki­ng met een collega buitengewo­on goed te gaan.

WEEGSCHAAL 249 T/M 2310

Is dit je eerste werkdag, dan moet je de motivatie misschien echt bijeen schrapen. Kom op! Je hoofd zit nog vol fijne herinnerin­gen en de relaxte vakantiesf­eer zit er ook nog een beetje in.

SCHORPIOEN 2410 T/M 2211

Je bent zo actief dat je zelfs de koffiepauz­es vergeet, de moeilijkst­e zaken in een mum van tijd afhandelt en je collega’s versteld laat staan. Liefde: een mooie avond met een ondernemen­de partner.

BOOGSCHUTT­ER 2311 T/M 2112

De dalende Maan geeft geen cadeautjes weg. Je moet stevig in je schoenen staan, en jezelf steeds voorhouden dat het morgen beter gaat. Liefde: iemand waar je veel om geeft, komt terug van vakantie.

STEENBOK 2212 T/M 201

Als je erin slaagt om af te wachten tot het goede moment om actie te ondernemen, dan loont dat de moeite. Maar pas op: doe geen beloftes als je niet zeker weet dat je ze ook kan inlossen.

WATERMAN 211 T/M 192

Je hebt een aantal administra­tieve klussen te doen, en het risico bestaat dat je daar door alle drukte te weinig aandacht aan geeft. Pas op en denk niet op dat het toeval je zal helpen.

VISSEN 202 T/M 203

Voor je gevoel loopt alles vandaag als gesmeerd. Mis! Je kunt je werk beter nog een keer nakijken, want als je één detail over het hoofd ziet kan dat erg pijnlijke gevolgen hebben.

Newspapers in Dutch

Newspapers from Belgium