Gazet van Antwerpen Stad en Rand

Horoscoop

-

RAM 213 T/M 204

 Op het werk komt alles weer op gang. Vandaag kan je dingen doen die je echt aan het hart gaan, en door je optimistis­che instelling boek je fraaie resultaten. Single, je lichaamsta­al spreekt boekdelen.

STIER 214 T/M 205

 Probeer je financiële situatie te verbeteren en je zelfvertro­uwen te vergroten. Vandaag is het mogelijk want je profiteert van gunstige invloeden! Je communicat­ietalent zorgt voor de rest.

TWEELINGEN 215 T/M 216

 Probeer de dingen van een klein afstandje te bekijken, om het belang ervan goed te kunnen inschatten. Single, je vindt precies de juiste woorden om te krijgen waar je je zinnen op hebt gezet.

KREEFT 226 T/M 227

 Ondanks dat ze stijgt, lijkt de Maan jou niet gunstig gezind. Neem daarom alleen berekende risico’s, want in deze situatie kun je maar beter niet op je intuïtie vertrouwen.

LEEUW 237 T/M 238

 Het draait allemaal om de organisati­e dus laat niets aan het toeval over, ook niet de plannen voor de rest van de week. Single, je wordt alleen serieus genomen als je duidelijk bent.

MAAGD 248 T/M 239

 Je hersenen zijn een ideeënfabr­iek die op volle kracht werkt, en je koppelt dat aan een ijzeren wil. Vooruit dus, als er besluiten genomen moeten worden! Ook als je daarvoor je werk anders moet aanpakken.

WEEGSCHAAL 249 T/M 2310

 Er wordt wat afgekletst! Maar niet alleen over de avonturen van het weekend of over de vakantie. Spits de oren want er zit ook info tussen waar je in profession­eel opzicht iets aan kan hebben.

SCHORPIOEN 2410 T/M 2211

 Je weet misschien niet goed welke positie je moet innemen. Maakt niet uit: met de kaarten die je in de hand hebt, kan je alle kanten op. Het belangrijk­ste is dat je ze op het juiste moment uitspeelt.

BOOGSCHUTT­ER 2311 T/M 2112

 Je bevrijdt jezelf van een zware verantwoor­delijkheid die je in allerlei opzichten belemmerde. Dat leidt hier en daar misschien tot gemopper, maar jij kan eindelijk weer vrij ademhalen.

STEENBOK 2212 T/M 201

 De Maan staat in jouw teken. In je omgeving buitelen de problemen over elkaar heen en ook jij dreigt daarbij betrokken te worden. Temeer omdat je nog een aantal spoedkluss­en mag opknappen.

WATERMAN 211 T/M 192

 Pas op, een voorstel is een voorstel en niet meer dan dat. Mooie beloftes, schitteren­de aanbieding­en, te fraai om waar te kunnen zijn. Pas daarvoor op en vraag om concrete info.

VISSEN 202 T/M 203

 Er staat je zwaar weer te wachten, de planning dreigt in het honderd te lopen en op het werk komt je tempo in een vrije val. Maak het niet erger door bepaalde zaken op de spits te drijven.

Newspapers in Dutch

Newspapers from Belgium