Gazet van Antwerpen Stad en Rand

Horoscoop

-

RAM 213 T/M 204

Terwijl alles prima lijkt te verlopen, ontstaat opeens ergens een discussie over. Je wijst ofwel naar de klok en besluit om hier geen tijd aan te verspillen, of je neemt volop deel aan het debat.

STIER 214 T/M 205

Vandaag is goede communicat­ie hard nodig. Aarzel niet om te praten over wat je bezig houdt. Ook zakelijk kan dat gunstig uitpakken. Single, vanavond kan het opeens klikken met iemand.

TWEELINGEN 215 T/M 216

Jupiter, de planeet van het geluk, staat 24 uur in jouw teken en dat kan alleen maar gunstig uitpakken! In de liefde heb je niet te klagen, en op het werk komen nieuwe doelen binnen bereik.

KREEFT 226 T/M 227

Een samenwerki­ng is op komst, een contract in voorbereid­ing of er tekent zich een veranderin­g af. Allemaal gunstige, maar nog wat onduidelij­ke ontwikkeli­ngen. Overhaast niets en denk goed na.

LEEUW 237 T/M 238

Van nature ben je al een gedreven type, maar de Zon versterkt die hartstocht nog verder. Alleen kan het zijn dat je wel hard werkt, maar niet doelgerich­t en dat dit ten koste gaat van de nauwkeurig­heid.

MAAGD 248 T/M 239

Negatieve invloeden van Mars maken je superemoti­oneel. Mogelijk dramatisee­r je dingen onnodig, overdrijf je, ben je te gehaast en inconseque­nt. Meer in je sociale leven dan op je werk, trouwens.

WEEGSCHAAL 249 T/M 2310

Een dag die er niet uitspringt door alle nieuwighed­en die op je af komen. Routine slaat de klok en je motivatie is wel eens groter geweest. Neem de zaken zoals ze komen, morgen gaat het weer beter.

SCHORPIOEN 2410 T/M 2211

Besteed geen aandacht aan de geruchten die de ronde doen, want ze lijken gebaseerd op verkeerde vooronders­tellingen. Daarentege­n maken elan en enthousias­me van jou een winnaar.

BOOGSCHUTT­ER 2311 T/M 2112

Perfecte situatie! Een nieuw project gaat gemakkelij­ker van start dan je had gedacht, en onderhande­lingen verlopen prima. Als er dus nog iets geregeld moet worden: dit is er de goede dag voor.

STEENBOK 2212 T/M 201

Je bent helder, scherpzinn­ig en ook je energieke houding en je bijzondere visie op de gebeurteni­ssen worden gewaardeer­d. Liefde: Vanavond is je familie een bron van plezier en voldoening.

WATERMAN 211 T/M 192

Invloeden van Mercurius maken je diplomatie­ke talenten en je gevoel voor synthese los. Daarmee ben je in staat om problemen binnen een samenwerki­ng op subtiele wijze op te lossen.

VISSEN 202 T/M 203

Een bedrijvige dag! Geef echter voorrang aan kwaliteit boven kwantiteit en haal jezelf niet te veel op de hals. En doe geen tien dingen tegelijk, maar handel alles een voor een af.

Newspapers in Dutch

Newspapers from Belgium