Gazet van Antwerpen Stad en Rand

Horoscoop

-

RAM 213 T/M 204 Je trappelt van ongeduld om ergens werk van te maken... maar dit is er niet de goede dag voor. Wacht even tot morgen. Liefde: leg gevoel in je woorden als je je geliefde iets wil zeggen.

STIER 214 T/M 205 Er zijn duizend dingen die je nog even moet afhandelen voordat je tot actie kan overgaan. Prima! Vandaag zul je echt geen bergen verzetten, maar morgen misschien wel. Mits de voorbereid­ing goed is.

TWEELINGEN 215 T/M 216 Mede door de stand van de Maan oogst je begrip, zelfs applaus, en kost het je geen enkele moeite je standpunte­n goed voor het voetlicht te brengen. Toch zit een tegenvalle­r je nog altijd dwars.

KREEFT 226 T/M 227 Je wordt niet blij van de druk die op je wordt uitgeoefen­d en de bevelen die je krijgt. Maar als je dwars gaat liggen, maak je het echter alleen maar erger. Stel je dus constructi­ef op.

LEEUW 237 T/M 238 Jupiter spoort je aan om een efficiënte organisati­e uit te werken. Dat geeft je een extra meerwaarde die tot nu misschien ontbrak. De veranderin­gen waar dit toe leidt, komen je goed van pas.

MAAGD 248 T/M 239 De disharmoni­e tussen jouw teken en de Maan kan leiden tot een moeilijke dag. Goed opletten dus: verlies geen tijd aan details, zorg ervoor dat je geen afspraken mist en pas op in het verkeer.

WEEGSCHAAL 249 T/M 2310 Pas op, want niet alles is wat het lijkt. Het is niet veilig om te veel op je intuïtie te vertrouwen. Vandaag moet je het hebben van goed opletten, nauwkeurig­heid en een kritische houding.

SCHORPIOEN 2410 T/M 2211 Zelfs als de Maan vanavond weer begint aan een dalende cyclus, heeft ze een positieve uitwerking op wat je doet en helpt ze bij de verwezenli­jking van je ideeën. Je presteert prima!

BOOGSCHUTT­ER 2311 T/M 2112 Met Mercurius als bondgenoot zal het je niet ontbreken aan ideeën. Bovendien presenteer je ze met zoveel verve dat iedereen ermee akkoord gaat, ook al begrijpen ze er maar de helft van.

STEENBOK 2212 T/M 201 Even dreigt de Maan je af te remmen, maar dat is slechts tijdelijk. Ga gewoon door met je plannen, want binnen 24 uur kun je tot actie overgaan. Single, laat je niet voor het karretje spannen.

WATERMAN 211 T/M 192 Allerlei problemen, die je in je eentje moet zien op te lossen. Gelukkig beschik je over een flinke portie strijdlust, ervaring en vooral doorzettin­gsvermogen. Liefde: zorg dat je er bent voor je naasten.

VISSEN 202 T/M 203 De Maan kan wat onbegrip veroorzake­n, zodat de dingen misschien niet helemaal goed verlopen. Houd rekening met de wensen van de anderen. Single, je valt zodanig in de smaak dat je nu wordt achtervolg­d.

Newspapers in Dutch

Newspapers from Belgium