Gazet van Antwerpen Stad en Rand

Horoscoop

-

RAM 21-3 T/M 20-4

Deze dag heeft de kleuren van een prachtige nazomer. Doe gewoon eens een keer wat je naasten willen. Wat je partner betreft: met je charme en je glimlach bereik je meer dan je had gedacht.

STIER 21-4 T/M 20-5

Zin om dit weekend van omgeving te veranderen? Verwen jezelf met nieuwe indrukken en frisse lucht. Je partner hoef je niet te overtuigen, die gaat mee. Single: vanavond ben jij degene op wie jacht wordt gemaakt.

TWEELINGEN 21-5 T/M 21-6

Je vindt het belangrijk dat je naasten zich prettig voelen en doet extra je best om alles goed te laten verlopen. Single, jij verwacht veel van een flirt, en dat lijkt wederzijds.

KREEFT 22-6 T/M 22-7

Single, de stijgende Maan heeft een geweldig effect op je intuïtie en maakt ook dat je je openstelt voor anderen. Bij elkaar genomen moet dat het gemakkelij­ker maken om een ‘soulmate’ te vinden.

LEEUW 23-7 T/M 23-8

Je hebt een goede relatie met je familie en schoonfami­lie, alleen zijn ze soms wat nadrukkeli­jk aanwezig. Single, je bent erg overtuigen­d. Misschien komt iemand terug op zijn/haar besluit.

MAAGD 24-8 T/M 23-9

Het lijkt alsof je alles wilt controlere­n en daarom voortduren­d bewijzen van trouw vraagt. Denk eraan dat dit gebrek aan vertrouwen juist averechts kan werken. Single, je gedachten zijn soms onnavolgba­ar.

WEEGSCHAAL 24-9 T/M 23-10

Single: laat die bling bling alsjeblief­t achterwege. Het past niet bij je, en met kalmte en charme bereik je veel meer. Je kunt naar hartelust flirten en de kansen op succes zijn niet gering.

SCHORPIOEN 24-10 T/M 22-11

Oei oei, single, je hebt het zwaar te pakken en de verleiding is bijna niet te weerstaan. Als er iemand is die trouw van je eist, dan heeft deze alle reden om argwanend te zijn.

BOOGSCHUTT­ER 23-11 T/M 21-12

De stand van de planeten in jouw teken kan leiden tot verwarring en onbegrip. Doe dus je best om licht in de duisternis te brengen, anders kan deze constellat­ie vervelende gevolgen hebben.

STEENBOK 22-12 T/M 20-1

Je onderhoudt een prima relatie met je naasten, maar misschien ben je toch een beetje afstandeli­jker dan normaal. Single? Venus lijkt in een hinderlaag te liggen, om jou te verrassen.

WATERMAN 21-1 T/M 19-2

Je hoeft niet ver te zoeken, geluk en eensgezind­heid zijn binnen handbereik. De dag lijkt ideaal voor een terugkeer naar fundamente­le waarden: huis, familie, vrienden en samen iets ondernemen.

VISSEN 20-2 T/M 20-3

Een goede gezondheid en lekker in je vel zitten vind jij belangrijk­er dan in het openbaar te schitteren. Je partner is het ermee eens. Slagen jullie erin om weg te blijven van allerlei wereldse verleiding­en?

Newspapers in Dutch

Newspapers from Belgium