Gazet van Antwerpen Stad en Rand

“Kniestoot in de rug, maar ik mocht niet van het veld”

-

Antwerp was nog maar dik tien minuten aan de slag of William Owusu was er als de kippen bij om met het hoofd een rebound te verzilvere­n: 01. Dat heet dan de coach bedanken voor het vertrouwen.

De opgeschote­n spits beleefde echter geen prettige avond in Lokeren. Hij moest worden vervangen nadat hij een kniestoot in de rug had gekregen. “Door die trap in de rug wilde ik al vroeger van het veld, maar dat mocht niet”, verwees Owusu naar de tactiek van Bölöni. “Maar goed, ik mocht eindelijk eens starten, met de hulp van God. Ik ben geen schreeuwer of ruziemaker, ik doe altijd alles wat de coach me vraagt. Starten of invallen, je moet als voetballer altijd en overal klaar zijn. Een punt op Lokeren is een goed resultaat, want na de rust was er toch veel druk van de thuisploeg. Vergeet niet: we hadden ook kunnen verliezen, hé. Laten we dus maar blij zijn. We staan als promovendu­s nog altijd op een mooie plaats. Natuurlijk kan alles altijd beter, maar alleen door te werken zullen we nog verder komen. Sinds dit seizoen is het karakter in de groep nog beter, mede dankzij de coach, die echt wel hamert op zulke dingen. Anders sta je niet op de plaats waar we nu staan.”

De match uitspelen in Lokeren lukte hem niet, maar zijn aantreden van morgen (bekermatch tegen Lierse) of vrijdag (tegen Kortrijk) zou niet in het gedrang komen.

Newspapers in Dutch

Newspapers from Belgium