Gazet van Antwerpen Stad en Rand

“We lieten al aardige dingen zien”

-

Na drie nederlagen op rij kon Bevel op het veld van Vlimmeren middels een 13 overwinnin­g nog eens de drie punten pakken. Hierdoor klimt Bevel enkele plaatsen in het klassement. En dat was niks te vroeg, vindt ook Kain Vissers.

“Na die recente nul op negen was het absoluut nodig dat we nog eens wonnen”, bevestigt Vissers. “We hadden dat ook al voor onszelf uitgemaakt. We hadden ons als doel gesteld om uit de twee wedstrijde­n tegen Vlimmeren en Minderhout minstens vier op zes te pakken. We zijn die opdracht dus goed gestart.”

Nochtans liep het in Vlimmeren in het begin van de match niet zo goed.

“Tijdens het eerste halfuur was Vlimmeren baas. We hadden het toen heel lastig. De Kempenaars creeerden veel kansen. We hadden geluk dat ze slechts één keer konden scoren. Uit het niets maakten we dan gelijk, maar vanaf toen werden wij beter en pakten we de match over. In de tweede helft waren wij baas, dus hebben we de zege zeker niet gestolen.”

Ondanks de magere puntenoogs­t vindt Vissers niet dat Bevel slecht bezig is.

“Als je alleen naar de punten kijkt wel natuurlijk, maar op het veld lieten we best aardige dingen zien. De Kempen was een klasse te sterk, die hebben alles en zullen waarschijn­lijk kampioen worden. De match tegen Oud-Turnhout was het omgekeerde van wat we nu zondag meemaakten. Wij waren baas, maar zij scoorden. En tegen Retie startten we slap, maar daarna waren wij de betere ploeg. Helaas verloren we toch.”

Vissers is blij met zijn overstap naar Bevel.

“Ik speel elke week en krijg veel vertrouwen. Bij Herenthout was ik op het laatst geblesseer­d en speelde ik niet veel meer. Daarom ben ik nu ook nog niet op topniveau, maar dat zal niet lang meer duren. Met deze groep mikken we op een rustig seizoen. Een plaats in de linkerkolo­m is zeker realistisc­h als je de sterkte van onze groep kent.”

Newspapers in Dutch

Newspapers from Belgium