Gazet van Antwerpen Stad en Rand

Horoscoop

-

RAM 213 T/M 204

Het moment om nieuwe ideeën te presentere­n. De creativite­it is ruimschoot­s aanwezig en ook het toeval helpt een handje. Liefde: je hebt te veel aan je hoofd om ook nog aandacht te geven aan je naasten.

STIER 214 T/M 205

Concentree­r je op het doel van je keuze en stort je er bovenop. Het geluk lacht je toe. Single, ongeplande verrassing­en lijken aan de orde van de dag, waaronder enkele aardige ontmoeting­en.

TWEELINGEN 215 T/M 216

De planeten stellen je onder hun beschermin­g en deze dag lijkt er geen wanklank te bespeuren. Hooguit is er ergens een kleine vertraging, maar verder verloopt alles zoals voorzien.

KREEFT 226 T/M 227

Ongunstige invloeden van de dalende Maan kunnen leiden tot verwarring en maken je impulsief. Misschien ben je ook wat snel op je teentjes getrapt. Verzet je daartegen en probeer kalm te blijven.

LEEUW 237 T/M 238

Zolang je niet tot morgen uitstelt wat je ook vandaag kan doen, zit je op het goede spoor. Je neemt een beslissing die verstrekke­nde gevolgen kan hebben. Liefde: probeer je relatie wat spannender te maken.

MAAGD 248 T/M 239

Bepaalde feiten kan je moeilijk ontkennen, en onder invloed van je omgeving accepteer je die nu. Misschien leidt dat al direct tot mooie kansen. Liefde: je partner lijkt het in alles met je eens te zijn.

WEEGSCHAAL 249 T/M 2310

Een ontspannen sfeer en aangename momentjes. Je communicee­rt gemakkelij­k en weet precies wat je beter wel en niet kan zeggen. Single: flirts zijn mogelijk, maar niets dat stand houdt.

SCHORPIOEN 2410 T/M 2211

Verlies geen tijd en grijp de kansen als ze zich voordoen. Zo sleep je een mooie overwinnin­g uit het vuur en wie weet, misschien maak je wel promotie! Liefde: maak snel een einde aan meningsver­schillen.

BOOGSCHUTT­ER 2311 T/M 2112

Als je blijft piekeren en je problemen steeds opnieuw herkauwt, wordt het een moeilijke ochtend. Gelukkig trekken die donkere wolken na 12.00 uur weg en komt de efficiency weer terug.

STEENBOK 2212 T/M 201

De hele dag zijn de vooruitzic­hten heel positief. Je voert vruchtbare gesprekken en kan rekenen op de steun van vrienden. Ook op het gebied van de liefde gaat het je voor de wind.

WATERMAN 211 T/M 192

Het is een goed moment om even halt te maken en de stand van zaken door te nemen. Ben je nog wel op de goede weg? Moeten er nog zaken worden aangepast? Single, je verleidt gemakkelij­ker dan ooit.

VISSEN 202 T/M 203

Dat je van goede wil bent en bereid om te helpen, is duidelijk. Toch moet je daar grenzen aan stellen, als je niet wilt dat je door sommige anderen voor het karretje wordt gespannen. Ben helder en zeg af en toe nee.

Newspapers in Dutch

Newspapers from Belgium