Gazet van Antwerpen Stad en Rand

“Oppuurs is niet van het niveau van Racing Mechelen”

- Bjorn Genar ziet mogelijkhe­den tegen KleinBraba­nders

Na een sterke prestatie vorig weekend moest SintJob toch het hoofd buigen voor Racing Mechelen (13). Bjorn Genar hoopt dan maar dat zijn ploeg voor die goede wedstrijd morgenavon­d beloond wordt in Oppuurs.

“We hebben toch een uur lang goed weerstand kunnen bieden tegen een topclub als Racing Mechelen”, zegt Genar. “Samen met Lille en Lyra steken zij toch boven de rest van de reeks uit. Het is dus geen schande dat we tegen hen onderuitgi­ngen. Het positieve is dat we nooit overklast werden. Ik vind dan ook dat we ons moeten optrekken aan die goede prestatie.”

Morgenavon­d gaan Genar en co op bezoek in Oppuurs. Het is trouwens niet de eerste wedstrijd tussen de twee clubs dit seizoen. Eind juli plaatste SintJob zich al voor de tweede ronde van de Beker van België ten koste van Oppuurs, ook al misten de Klein-Brabanders toen heel wat spelers wegens Tomorrowla­nd.

Genar: “Oppuurs is niet van het niveau Lyra of Lille. We moeten ze aankunnen. Buiten die enkele topploegen is er trouwens geen enkele ploeg waar we bang van moeten zijn. Oppuurs is een team dat voetballen­de oplossinge­n zoekt, zo’n ploeg zou ons in principe moeten liggen. Ik zeg niet dat de zege morgen een must is, maar we zouden toch minstens een punt moeten pakken. Met zes op vijftien zijn we als promovendu­s niet slecht gestart, maar we zullen toch elke week moeten blijven knokken voor de punten. Hopelijk kunnen we iets rapen in Oppuurs.”

Newspapers in Dutch

Newspapers from Belgium