Gazet van Antwerpen Stad en Rand

“Nog nooit meegemaakt in de elf jaar dat ik hier in doel sta”

Tom Van den Broeck en co gebrand op eerherstel na afgang

- (fko)

Een flink plak slaag kreeg Zandhoven vorige week om de oren. 80 werd het maar liefst op het veld van Zwaneven. Tom Van den Broeck en co liggen dan ook gebrand op revanche. Verbroeder­ing Balen moet morgenavon­d het kind van de rekening worden.

Na de 5-1 bij Oosterzone­n B kreeg Zandhoven dus ook vorige week op Zwaneven een flink pak slaag. “Na een blunder kwamen we al snel op achterstan­d”, zegt Van den Broeck. “Voor rust pakten we nog twee tegengoals. In de tweede helft moesten we dan risico’s nemen en gingen we met drie verdediger­s spelen. Die gok liep faliekant af, we vormden totaal geen ploeg meer. We hingen als los zand aan elkaar en slikten op korte tijd nog vijf doelpunten. In de elf jaar dat ik bij Zandhoven tussen de palen staat, maakte ik nog nooit zo’n pandoering mee. Voor onszelf en onze supporters willen we dat dan ook zo snel mogelijk rechtzette­n. Liefst morgen al als Balen op bezoek komt. We gaan ons in blok herpakken en die collectiev­e offday van ons afspelen.”

Ondanks die 8-0 heeft de 29-jarige aanvoerder er dan ook best vertrouwen in. “Dinsdag voor de training hebben we een goed groepsgesp­rek gehouden en de kopjes weer in dezelfde richting gestoken. Geloof me, we gaan met het mes tussen de tanden aan de aftrap komen. Ik zal iedereen peper in zijn gat duwen. We gaan vol voor onze derde zege van het seizoen.”

Newspapers in Dutch

Newspapers from Belgium