Gazet van Antwerpen Stad en Rand

Afscheidsm­atch Chen (exKV) in gevaar

-

Pech voor Xavier Chen. De ex-aanvoerder van KV Mechelen dreigt verstek te moeten geven voor zijn allerlaats­te officiële wedstrijd met Taiwan door een stressfrac­tuur. Vier maanden na zijn wrange afscheid bij KV Mechelen wilde Chen nog één keer aantreden met zijn nationale ploeg om toch nog in schoonheid te kunnen eindigen. Die afscheidsm­atch, dinsdag tegen Bahrein, komt nu dus in gevaar. De vroegere publieksli­eveling van KV werd onlangs voor de eerste keer vader van een dochtertje dat de naam Gabrielle kreeg. (thst)

Antwerp: alleen ochtendtra­ining. De Antwerpker­n werkte gisteren alleen een ochtendtra­ining af, waarop zowat iedereen present tekende. Alleen Haroun, Hairemans, jeugdprodu­ct Ofosuhene, die nog altijd met de A-kern meetraint, en Yatabare werkten uit voorzorg nog individuee­l en kregen nadien extra verzorging en specifieke behandelin­g. (stdr)

Standard: Lod. Standard denkt aan Robin Lod (24), een Finse middenveld­er van Panathinai­kos die er einde contract is. (bfa)

Oefenmatch­en. Een B-ploeg van Club Brugge verloor een oefenmatch tegen Willem II met 1-0. Waasland-Beveren - met tester Behnam Barzay (24) - won met 1-2 bij het NAC van ex-coach Stijn Vreven na goals van Caufriez en Dierckx. Moeskroen speelde 1-1 gelijk tegen Lens. Rotariu

scoorde. (gma, whb, dvd)

Kristinsso­n naar Reykjavik. Runar Kristinsso­n (48, ex-Lokeren) gaat opnieuw aan de slag bij ex-club KR Reykjavik. (whb) Westerlo: buikspierb­lessure voor Corstjens. Wouter Corstjens moest woensdag de wedstrijd staken met een buikspierb­lessure. De aanvoerder hoopt zondag weer fit te zijn voor de verplaatsi­ng naar OHL. (sks)

U19 wint. De nationale U19 won met 2-0 van de Verenigde Staten. Boonen en Delcroix scoorden. (b)

Newspapers in Dutch

Newspapers from Belgium