Gazet van Antwerpen Stad en Rand

“We zijn ondertusse­n een hechte ploeg geworden”

Said El Harchi wil reeks neerzetten met Zwijndrech­t

- (jp)

Na de dramatisch­e start van Verbroeder­ing Zwijndrech­t met nul op negen ging het de voorbije weken de goede kant uit. De voorbije drie matchen leverden zeven punten op. Mits een thuiszege tegen Wijnegem kan Zwijndrech­t zijn opmars verder zetten.

“Die drie nederlagen op rij in het begin van het seizoen waren te wijten aan verschille­nde zaken. Ten eerste speelden we tegen drie ploegen die bovenaan meedraaien. Bovendien was het voor ons nog wat zoeken naar het juiste evenwicht in het elftal en er stonden toen ook nog spelers op een positie die niet hun beste was”, vertelt Said El Harchi. “Ik ben er zeker van dat als we nu opnieuw tegen ‘s Gravenweze­lSchilde, Hoboken en Brasschaat zouden spelen, dat we dan meer punten zouden halen. We zijn een hechte groep geworden en de voorbije weken vertaalde zich dat ook in punten”, zegt El Harchi, die vorig weekend op het veld van Rochus goed was voor een doelpunt. “En wat voor één! Dat moet ongetwijfe­ld mijn mooiste doelpunt geweest zijn. Het was voor mij ook de eerste wedstrijd dat ik echt pijnvrij kon spelen.”

Komend weekend komt Wijnegem op bezoek. “We mogen die ploeg zeker niet onderschat­ten maar als we winnen, springen we over hen in het klassement. Het is nu de bedoeling om een reeks neer te zetten en de aansluitin­g te maken met de ploegen bovenaan.”

Newspapers in Dutch

Newspapers from Belgium